fbpx Monitorizare flotă auto - Tehnologie - SAS grup | alarma.ro

Tehnologie

Monitorizare flotă auto

Tehnologia pentru monitorizare flotă auto este acum mai accesibilă ca niciodată. Prin utilizarea serviciilor oferite de noi, ai posibilitatea de a folosi un sistem integrat și personalizat care te ține la curent cu tot ce trebuie să știi.

Prin rapoartele și analizele noastre tehnice îți optimizezi rutele folosite, economisești carburant, monitorizezi stilul de șofat al angajaților și previi uzura anvelopelor și a vehiculelor. Vei fi mereu la curent cu data de expirare RCA, ITP, CASCO și ești alertat oricând apare un eveniment urmărit de tine.

 

Prin tehnologia dezvoltată de experții noștri, beneficiezi de o precizie de localizare gps peste medie, obții viteze de raportare deosebite și ai toate datele securizate în spațiul cloud. Cu serviciile noastre, vei avea toate informațiile necesare pentru monitorizarea flotei auto din cadrul companiei tale la un click distanță.

Vezi cum funcționează sistemele noastre GPS

 

 

Monitorizare flotă auto

 

Cum funcționează tehnologia pentru monitorizare flotă auto

Platforma web pe care o punem la dispoziție, alături de sistemele GPS SAS Grup, îți furnizează toate datele necesare pentru gestiunea eficientă a parcului tău auto. Prin monitorizarea constantă poți educa adopția unui stil de condus econom în rândul angajaților tăi și iei mereu decizii în cunoștință de cauză. Prin rapoartele generate de platforma noastră web, ai control deplin asupra vehiculelor companiei tale.

Vezi soluțiile noastre online

Avantaje tehnologice

Tehnologia dezvoltată de noi pentru monitorizare flotă auto reușește să ne diferențieze de celelalte produse prin:

Rapiditate

Avem cel mai rapid sistem integrat de pe piață și cel mai rapid sistem de generare a rapoartelor și a analizelor.

Prin tehnologia OLAP de raportare, după localizarea gps, informațiile transmise către server sunt procesate automat de către computerele SAS, iar atunci când soliciți un raport este livrat aproape instantaneu. Această viteză de raportare este posibilă pentru că serverele noastre procesează constant datele în background. Ele sunt astfel pregătite din timp într-un sistem tabelar avansat. Toate aceste date sunt apoi rearanjate și filtrate după nevoile tale într-o interfață prietenoasă. Astfel ai acces la analize complexe și rapoarte care nu sunt încă predefinite în timp record.

Precizie

Folosind o tehnologie de ultimă oră, calculul distanței se face prin citirea și corectarea informațiilor primite de la GPS.

Tot în acest mod, consumul de carburant este calculat și corectat folosind un algoritm avansat ce ia în calcul poziția geografică, viteza medie, alimentările făcute, date din calculatorul de bord și comportamentul la volan al șoferului. Toate acestea fac posibilă raportarea combustibilului în timp real cu o eroare minimală. În plus, hărțile gps folosite afișează inclusiv numerele de casă și numărul de bornă de kilometraj (în cazul drumurilor europene și al autostrăzilor ). 

Personalizare

Tehnologia oferită de noi ne permite să oferim soluții personalizate de monitorizare flotă auto pentru orice tip de vehicule.

Echipamentele folosite, senzorii și funcționalitățile sunt selectate în funcție de necesitățile tale, iar rapoartele generate pot fi personalizate și chiar integrate cu un sistem ERP sau cu alte programe software de monitorizare flotă auto pe care le folosești în prezent. Localizarea gps a vehicului tău este posibilă indiferent de tipul acestuia: barcă, motocicletă, autobuz, utilaj, camion, mașina mică etc. Noi îți oferim soluții de monitorizare personalizate inclusiv în funcție domeniului tău de activitate.

Securitate și accesibilitate

Sistemul pentru monitorizare flotă auto furnizat de noi beneficiază de o tehnologie care protejează dispozitivele folosite.

Tehnologia folosită de noi, ne permite să protejăm echipamentul GPS de bruiaje sau de alte posibile sabotaje. Orice act rău intenționat este raportat automat către tine. Inclusiv designul dispozitivelor este gândit în acest scop. Ele încorporează antenele GSM și GPS pentru a fi mereu conectate și ferite de orice pericol. Viteza de răspuns deosebită a dispozitivelor folosite și a platformei pe care ți-o punem la dispoziție asigură o localizare gps în timp real și fără întreruperi.

Mai mult, datele vehiculelor sunt securizate în spațiul cloud și sunt pregătite cu servere de back-up pentru a susține activitatea fără întreruperi. Astfel informațiile dorite pot fi accesate la orice oră, de oriunde și de pe orice dispozitiv.

 

Vezi ce spun clienții noștri despre colaborarea cu SAS Grup, în monitorizare flotă auto.

Află mai multe

Subscribe

* indicates required