fbpx Sas Fleet pentru camioane
sonda litrometrica

SASFleet pentru camioane

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto. Una dintre cele mai bune modalități este integrarea unui sistem de monitorizare gps și, exclusiv pentru autovehiculele peste 3,5 tone, se montează și o sondă litrometrică.

Soluțiile de monitorizare flotă sunt compuse din funcționalități diverse, care încep de la simpla localizare gps a vehiculelor, monitorizarea consumului de combustil (sonda litrometrică) și ajung până la emiterea de rapoarte complexe care oferă informații detaliate despre exploatarea tuturor vehiculelor din flotă.

 

Sonda litrometrică  - aliatul tău pentru un consum eficient

 

Conform experților în domeniu și ca urmare a părerilor venite din partea utilizatorilor, sistemul de monitorizare flotă, inclusiv sonda litrometică pentru flotele de tonaj mare, ajută la scăderea costurilor cu combustibilul cu până la 25% în fiecare lună.

 

sonda litrometrica 1.1

 

Sonda litrometrică are rolul de a măsura nivelul de combustibil din rezervor. Odată instalată, aceasta măsoară imediat cantitatea de combustibil din rezervor, în staționare sau în mers. Sonda litrometrică se amplasează simplu în rezervorul vehiculului, pe orice tip de vehicul cu unul sau două rezervoare cu formă regulată și care au o înălțime mai mare de 38 cm.

Utilizând sonda litrometrică, poți elimina orice deviație de la un consum normal. Cu ajutorul acesteia, furturile de carburant sunt complet eliminate, alimentările sunt monitorizare, consumul de combustibil se monitorizează în timp real și se pot detecta scăderi semnificative ale nivelului de carburant din rezervor.

Sonda litrometrică este văzută ca fiind cea mai exactă și de încredere soluție de monitorizare a consumul de combustibil putând fi utilizată în numeroase domenii de activitate precum transporturi, agricultură, construcții, distribuție, etc.

Informațiile provenite de la sonda litrometrică sunt captate și redate ulterior sub formă de rapoarte. Cu ajutorul rapoartelor, poți vedea exact dacă cifrele se mențin în parametrii setați anterior. De asemenea, vei putea face comparații de la o luna la alta iar în cazul în care observi neregularități, să iei decizii axate direct pe problema care cauzează cheltuieli nejustificate.

 

sonda litrometrica 1.2

 

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Nu există îndoială că în centrul atenției tuturor a fost pandemia COVID-19 în ultimul an și jumătate, fapt ce a îngreunat considerabil operațiunile economice. Industria transportului și logisticii, alături de multe altele, a suferit un șoc inițial în luna martie 2020 când părea că totul stă pe loc.

Cunoaștem cu toții importanța proceselor de implementat pentru siguranța flotei, însă, fără o structură clar definită, unele etape ar putea fi neglijate.

Cât de des îți cer clienții tăi informații exacte cu privire la locația transporturilor în timp real?

 

Suntem siguri că nu de puține ori, de aceea, SASFleet a dezvoltat, pentru tine, soluția optimă.  

Dacă ai o afacere care implică servicii de mobilitate, precum taxi, curierat, retail, FMCG, sigur te-ai confruntat cu următoarea problemă: clienții sunt gata să plătească, doar că în loc de bani cash, scot carduri. Situația devine una complicată dacă nu dispui de o soluție mobilă de plată, precum MonePOS.

Managementul de flotă este în continuare o provocare pentru mulți manageri. Timpul și energia dedicate acestui tip de activitate pot să fie compleșitoare. Însă, pentru funcționarea optimă a flotelor auto, este necesar ca managementul să fie unul deschis și orientat permanent către schimbare și îmbunătățire, adaptându-se la cele mai noi trenduri.

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a efientiza activitatea flotei tale auto?

 

Update:

 

Optimizează performanțele flotei tale auto cu dispozitivul GPS cu LVCan incorporat Teltonika FMB 140 și dispozitivul GPS cu baterie de back-up de capacitate mare, Teltonika FMB 204!

 

TELTONIKA FMB 140

 

Te confrunți des cu creșterea costurilor datorită kilometrilor în plus făcuți de angajați din cauza problemelor de rutare, orientare sau abaterilor de la rutele stabilite?

Acest lucru nu mai trebuie să fie o problemă pentru compania ta!

Suntem mândri să anunțăm faptul că AROBS se clasează pe locul 4 la categoria companii mari - Cercetare, Inovare & Dezvoltare - în Topul Național al Companiilor 2020. Acest premiu a fost acordat de către Camera de Comerț și Industrie din România.