fbpx Urmărire GPS de calitate pentru orice tip de flotă | SAS
urmarire gps

Urmărire GPS de calitate pentru orice tip de flotă

 

Management-ul de success al unei flote auto are multe variabile. Cu toate acestea, există o constantă care are efect asupra nivelului de profitabilitate al business-ului. Aceasta constă în utilizarea unui sistem de urmarire GPS a vehiculelor.

 

Ce înseamnă utilizarea unui sistem de urmărire GPS?

 

Sistemul de urmarire GPS are la baza localizarea autovehiculelor din flotă. Însă sistemul nu se rezumă doar la atât. Prin intermediul acestei localizări, se colectează și se transmit informații esențiale pentru orice companie care deține o flotă de vehicule. Spre exemplu, în cazul unei companii de transport rutier, informațiile transmise se pot utiliza pentru a face anumite pronosticuri referitoare la timpul necesar ajungerii la destinație (încărare sau descărcare de marfă), viteza și direcția de deplasare sau timpul de condus și de pauză al conducătorului auto. Urmărirea GPS ne dă posibilitatea inclusiv să identificăm comportamentul șoferului la volan și să îl corectăm dacă este necesar sau să eliminăm staționările inutile ale vehiculuilui.

 

Ce beneficii au companiile care îl utilizează?

 

Beneficiu primordial pe care orice companie care folosește un sistem de urmărire GPS îl accesează este cel financiar, economiile devenind o certitudine. Aceste economii se referă la eliminarea costurilor ce rezultă din kilometrii în plus făcuți de conducătorii auto, prin folosirea sistemului de rutare și a localizării în trafic, eliminarea furtului de combustibil rezultând în economii anuale de până la 15% din costurile cu combustibilul, eliminarea stilului de condus agresiv al șoferilor și a costurilor cu depășirea termenelor de efectuare a numitor revizii.

Soluțiile noastre de monitorizare prin urmărire GPS ajută companiile să reducă costurile cu mentenanța vehiculelor, să îmbunătățească consumul de carburant și să crească gradul de responsabilitate al șoferului în trafic.

 

Ofertă pentru toate...companiile

 

Noi, la Alarma.ro ne dorim ca toate companiile să beneficieze de servicii de monitorizare de calitate, la prețuri pentru orice buzunar. Oferta noastră este irezistibilă și este menită să facă monitorizarea gps mai accesibilă.

Acum, cu doar 145 de euro/mașină, poți beneficia de servicii de urmărire gps timp de 2 ani de zile!

Oferta noastră include, pentru fiecare vehicul monitorizat, un dispozitiv GPS, licență standard pe o perioadă de 2 ani și montaj.

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Fie că vorbim de sisteme gps auto sau un GPS la modul general, un lucru este cert. De 50 de ani, GPS-ul a revoluționat modul în care ne deplasăm. Folosit cu succes pe uscat, în apă sau în aer, GPS-ul are o poveste interesantă și veche de peste un secol.

 

 

Management-ul de success al unei flote auto are multe variabile. Cu toate acestea, există o constantă care are efect asupra nivelului de profitabilitate al business-ului. Aceasta constă în utilizarea unui sistem de urmarire GPS a vehiculelor.

 

Companii din domeniul agricol care au ales Alarma.ro pentru monitorizarea flotei auto

 

Producători și distribuitori de panificație care folosesc produsul nostru de monitorizare flotă

 

Atunci când ești o companie care oferă servicii de localizare gps auto, cel mai important feedback este cel venit din partea clienților. Lor le datorăm succesul companiei noastre.