Soluții Online

Monitorizare flotă

Serviciile noastre de monitorizare flotă îți pun la dispoziție toate informațiile necesare, într-un mod facil și simplu de înțeles prin intermediul platformei software.

Poți accesa toate datele dorite oricând și de pe orice dispozitiv conectat la internet, pe baza numelui de utilizator și a parolei primite la semnarea contractului, accesând:

Platforma web

Accesibilă oricând, de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet pe baza user-ului și a parolei

Log in Aplicatie 

 

Toate informațiile din cadrul platformei sunt criptate și securizate prin intermediul serverelor noastre. Informațiile primite din partea GPS-urilor pot fi accesate cu ușurință, dar nu pot fi modificate. Astfel, este asigurată consistența datelor.

Rapoartele, analizele și toate celelalte informații pot fi accesate simultan de către tine și de către alți utilizatori în timp real.

Funcții și modele de raportare

SAS Grup îți pune la dispoziție rapoarte complete de monitorizare flotă, cu posibilitatea de a fi personalizate pe baza filtrelor selectate. Datorită tehnologiei OLAP pe care o folosim, serverele SAS Grup procesează în fundal bazele de date și beneficiezi de o generare tehnică foarte rapidă, indiferent de complexitatea raportului solicitat.

Gama noastră de rapoarte se împarte în trei categorii:

Aceste rapoarte îți oferă analize amănunțite la nivel de vehicul pentru oricare dintre mașinile monitorizate din flota ta auto. Prin aceste rapoarte poți controla comportamentul și performanța fiecărui șofer și și a fiecărui vehicul. Printre aceste tipuri de analize se află și raportul tip foaie de parcurs, care este recunoscut de către Ministerul Finanțelor și justifică traseul și consumul de resurse în interesul companiei.

 

Iată câteva exemple de rapoarte la nivel de vehicul:

 

Ele cuprind informații sintetizate cu privire la întreaga ta flotă auto.

Informațiile pentru monitorizare flotei sunt preluate individual de la fiecare sistem GPS. Apoi sunt procesate și organizate de către serverele SAS Grup în baze de date tabelare, iar ulterior sunt procesate în funcție de tipul de analiză efectuat. Deși cantitatea de date procesate pentru întreg parcul auto este mare, mulțumită tehnologiei OLAP, generarea este la fel de rapidă ca cea la nivel de vehicul. Folosind această tehnologie, tu ai acces rapid și facil la orice informație, pentru un management de flotă cât mai eficient.

 

Iată câteva exemple de rapoarte la nivel de parc auto:

 

Alertele SAS Grup reprezintă notificările pe care le primești de urgență prin intermediul aplicației noastre. Ele au scopul de a te informa asupra unor nereguli care trebuie rezolvate într-un timp cât mai scurt.

Aceste alerte te atenționează cu privire la posibilele tentative de deconectare a echipamentului GPS, tentative de bruiaj sau la incidența unor condiții definite de către tine ( primești alerte când se desface bușonul de la rezervor, când se deschid ușile, când vehiculul iese dintr-un perimetru stabilit de tine etc.).

Alertele de monitorizare flotă sunt trimise către tine în timp real prin sms, email sau prin intermediul platformei web.