fbpx Soluții online de monitorizare flotă online- SAS grup | alarma.ro

SASFleet - Soluție pentru monitorizare flotă online

Monitorizare flotă online

Serviciile noastre de monitorizare flotă online îți pun la dispoziție toate informațiile necesare, într-un mod facil și simplu de înțeles prin intermediul platformei software.

Vrei acces rapid la aplicația de monitorizare GPS? Accesând platforma noastră, poți obține toate datele dorite, oferite de serviciul nostru de monitorizare flotă, oricând și de pe orice dispozitiv conectat la internet, pe baza numelui de utilizator și a parolei primite la semnarea contractului, accesând:

SASFleet - platformă de monitorizare flotă online

Accesibilă oricând, de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet pe baza user-ului și a parolei

Log in Aplicatie 

 

Toate informațiile din cadrul platformei de monitorizare flotă online sunt criptate și securizate prin intermediul serverelor noastre. Informațiile primite din partea GPS-urilor pot fi accesate cu ușurință, dar nu pot fi modificate. Astfel, este asigurată consistența datelor.

Rapoartele, analizele și toate celelalte informații pot fi accesate simultan de către tine și de către alți utilizatori în timp real.

 

monitorizare flota online 1.14

 

Funcții și modele de raportare ale platformei SASFleet 

SAS Grup îți pune la dispoziție rapoarte complete de monitorizare flotă online, cu posibilitatea de a fi personalizate pe baza filtrelor selectate. Datorită tehnologiei OLAP pe care o folosim, serverele SAS Grup procesează în fundal bazele de date și beneficiezi de o generare tehnică foarte rapidă, indiferent de complexitatea raportului solicitat.

Gama noastră de rapoarte se împarte în trei categorii:

Aceste rapoarte îți oferă analize amănunțite la nivel de vehicul pentru oricare dintre mașinile incluse în pachetul tău de monitorizare flotă online. Prin aceste rapoarte poți controla comportamentul și performanța fiecărui șofer și și a fiecărui vehicul. Printre aceste tipuri de analize se află și raportul tip foaie de parcurs, care este recunoscut de către Ministerul Finanțelor și justifică traseul și consumul de resurse în interesul companiei.

 

Iată câteva exemple de rapoarte la nivel de vehicul:

Ele cuprind informații sintetizate cu privire la întreaga ta flotă auto.

Informațiile necesare pentru monitorizare flotă online sunt preluate individual de la fiecare sistem GPS. Apoi sunt procesate și organizate de către serverele SAS Grup în baze de date tabelare, iar ulterior sunt procesate în funcție de tipul de analiză efectuat. Deși cantitatea de date procesate pentru întreg parcul auto este mare, mulțumită tehnologiei OLAP, generarea este la fel de rapidă ca cea la nivel de vehicul. Folosind această tehnologie, tu ai acces rapid și facil la orice informație, pentru un management de flotă online cât mai eficient.

 

Iată câteva exemple de rapoarte emise de SASFleet:

 

Alertele SAS Grup reprezintă notificările pe care le primești de urgență prin intermediul aplicației noastre. Ele au scopul de a te informa asupra unor nereguli care trebuie rezolvate într-un timp cât mai scurt.

Aceste alerte te atenționează cu privire la posibilele tentative de deconectare a echipamentului GPS, tentative de bruiaj sau la incidența unor condiții definite de către tine ( primești alerte când se desface bușonul de la rezervor, când se deschid ușile, când vehiculul iese dintr-un perimetru stabilit de tine etc.).

Alertele sunt trimise către tine în timp real prin sms, email sau prin intermediul platformei web.

 

monitorizare flota online 1.15

 

Ultimele noutati

SASFleet pentru camioane

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto.

Află mai multe  

Ghid management de flotă

Poate o aplicație GPS să optimizeze toate costurile generate de mentenanța flotei? Toată lumea știe că flota auto este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse din cadrul oricărei companii.

Află mai multe  

AROBS 360° – Ghidul complet pentru optimizarea afacerii tale

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine

Află mai multe