fbpx Monitorizare flotă All-inclusive 1 LEU/zi! | SAS

Monitorizare flotă All-inclusive 1 LEU/zi!

Fii fără griji pentru următorii 2 ani pentru că vei avea parte de cea mai bună și eficientă monitorizare pentru flota ta! Primești ce informații vrei, câte vrei și oricând vrei!

 

Cu noua noastră promoție, îți duci flota la All-inclusive la doar 199 euro pe o perioadă de 2 ani!

 

Cu SASFleet All-inclusive, îți iei și tu concediu! Scapi de stresul creat de cheltuieli mari și flota ta este perfect monitorizată!

sasfleet

 

Ce include SASFleet All-inclusive?

 

oferta gps auto

*Această promoție este valabilă în perioada 16 martie - 16 mai și se supune unor termeni și condiții. Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la sales@alarma.ro.

Contactează-ne acum!

Suna-ne

 

Noi chiar îți oferim ceea ce promitem!

 

Toata lumea îți spune asta, nu-i așa? Pentru noi e mai simplu să îți demonstrăm.

 

SASFleet all inclusive

 

7 motive pentru care să alegi SASFleet:

 

1  Monitorizăm lunar distanța de la Pământ la Luna. De 187 de ori!

 

1  Gestionăm peste 20.000 de mii de accesări ale aplicației de către utilizatorii noștri. În fiecare minut!

 

1  Aplicația SASFleetWeb are o viteză de lucru de până la de 3 ori mai mare decât orice altă aplicație     de monitorizare de pe piață. 

 

1  Avem o rețea de peste 50 de echipe de parteneri service cu ajutorul cărora putem echipa zeci sau chiar sute de mașini, Nu cunoștem conceptul de semnare a contractului și executarea montajului atunci când “este echipa disponibilă”.

 

1  Departamentul nostru PostVanzare contactează săptămânal peste 150 de clienți diferiti pentru a ne asigura de faptul că aplicația este utilizată corespunzator și funcționează conform așteptărilor.

 

1  Filosofia noastră e una simplă: nu ești doar clientul nostru. Ești partenerul nostru și facem tot ceea ce ne stă în putință să te ajutam în a obține exact rezultatul pe care îl dorești: Economie la buget!

 

1  0.001 %- acesta este procentajul de probleme pe care îl primim săptămânal. De ce atât de puțin? Pentru că tot ceea ce am facut și facem în continuare are un ingredient tot mai rar: Responsabilitatea.

 

Suntem alături de partenerii noștri zi și noapte de 20 de ani!

 

 

Ce include oferta noastră?

 

Noi, la Alarma.ro credem că raportul calitate-preț trebuie să fie corect. Așadar, în oferta noastră de doar 199 euro/mașină monitorizată/2 ani am inclus:

 

  1. FMB 140 – cel mai nou și cel mai complet produs de la Teltonika. Produs în Europa. 

Cu FMB140 de la Teltonika, ai un singur produs care răspunde nevoilor tale. Este practic un sistem gps auto 2 în 1, care îți oferă date exacte despre localizarea mașinilor tale, consumul de carburant (citește direct computerul de bord al mașinii), semnalează tenativele de furt de carburant, identifică comportamentul șoferilor tăi în traffic, te alertează când nu sunt respectate rutele date mașinilor tale. Plus, multe alte informatii pe care abia așteptăm să ți le prezentăm.

 

  1. Opțiunea Google Maps

Prin folosirea hărților Google Maps, flota ta poate să devină mult mai eficientă. Aceste hărți sunt deja integrate în platforma SASFleet Web, se pot accesa rapid și facil, au o grafică foarte bună, sunt mereu actualizate, oferind informații exacte în orice moment și, un mare plus, oricine știe să le folosească.

 

  1. Licență SAS Fleet Web pentru 24 de luni + Montaj inclus

Pentru ca procesul de montare a echipamentului să fie rapid și la îndemâna oricărui client, avem cu service-uri din fiecare județ al țării. Partenerii cu care colaborăm au fost aleși într-un mod riguros, asigurându-ne, în acest fel, că sunt cei mai buni. Aceste echipe specializate pot să monteze dispozitivele noastre pe orice tip de vehicul, de la excavatoare, dube, camioane, până la mașini electrice sau super premium.

Montajul este minim invaziv, se realizează foarte repede și, cel mai important avem capacitatea de a monta zeci sau chiar sute de echipamente pe zi. Pe piață, sunt foarte foarte puțini furnizori de servicii de monitorizare GPS auto care au viteza noastra de reacție.

 

oferta gps auto 1

 *Această promoție este valabilă în perioada 16 martie - 16 mai și se supune unor termeni și condiții. Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la sales@alarma.ro.

Contactează-ne acum!

Suna-ne

 

Ce înseamnă să ai SASFleet All-inclusive cu 1 leu/zi pentru flota ta?

 

Ca să întelegi mai bine cum ar fi să îți poți reduce costurile cu doar 1 leu/zi/mașină + TVA investit, îți dăm un exemplu:

Să presupunem că ai o flotă de 5 mașini.

Care sunt cheltuielile lunare cu flota? Știm și noi: carburant, piese de schimb, anvelope, taxe de drum, etc. În exemplul nostru, mașinile tale parcurg 15 000 km pe lună. Au un consum mediu de 7%. Dacă prețul standard al motorinei e de 5 RON/litru, asta înseamnă că vei avea un cost lunar de 5 000 RON, doar cu carburantul.

Dar, ce se intâmplă dacă angajații tăi folosesc mașina de firmă în interes personal, după principiul “cea mai bună mașină din lume este cea de firmă” și mai adaugă cheltuielilor lunare încă 100 RON pentru schimbarea diverselor elemente precum plăcuțe de frână sau anvelope?

Sau un alt angajat care crede cu tărie că staționarea cu motorul pornit este o normalitate și mai adaugă și el câteva sute de lei în plus cheltuielilor tale pentru schimbarea unui filtru de particule, spre exemplu? Poate chiar face anumite comisioane pentru el, familia sau prietenii lui.

Poate ai angajat un șofer nou și desi bine intenționat, acesta greșește frecvent adresele sau rutele către destinație și, în loc de un consum de 7%, ajunge la un consum de 9%.

Acestea sunt situații reale, care afectează bugetul alocat flotei tale, câștigul tău și economiile pe care le poți face.

Revenind la exemplul nostru cu cele 5 mașini din flotă, în loc de un budget de 65.000 RON pe an, datorită situațiilor expuse mai sus, ajungi să cheltui 75.000 sau chiar 80.000 RON anual. Asta înseamnă o creștere de 23%.

 

Noi te putem ajuta să îți reduci aceste costuri inutile prin monitorizarea eficientă a flotei!

 

Te simți ca în vacanță atunci când poți să economisești și să ai mai multă grijă de tine, angajații tăi și flota ta!

*calculul demonstrat mai sus este un exemplu și reprezintă o aproximație.

oferta gps auto 1.1

*Această promoție este valabilă în perioada 16 martie - 16 mai și se supune unor termeni și condiții. Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la sales@alarma.ro.

Contactează-ne acum!

Suna-ne