fbpx Monitorizare prin GPS auto pentru orice tip de flotă | SAS

Monitorizare prin GPS auto pentru orice tip de flotă

GPS Auto & monitorizare flotă auto

Ai vreodată impresia că plătești prea mult pentru urmărirea prin GPS a flotei tale auto? Simți că uneori te copleșesc costurile care par să nu se mai termine? SAS Grup oferă servicii complete de monitorizare flotă auto la prețuri competitive. 

Anii de experiență și nenumărații clienți deserviți în cei peste 17 ani de expertiză în domeniul monitorizării flotei auto, ne-au ajutat în dezvoltarea celor mai bune soluții la prețuri de nerefuzat, pentru piața pe care activăm.

Acum, monitorizarea prin GPS auto devine mai ușoară. Beneficiezi de economii de carburant, elimini kilometrii în plus, eviți uzarea prematura a anvelopelor și ești mereu informat despre locația vehiculelor monitorizate. În plus, ai parte și de suportul echipelor dedicate din fiecare județ, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7. Ce mai aștepți?

Durează doar o secundă să primești din platforma SAS Grup rapoarte comprehensive privind starea flotei tale.

Ca să nu crezi că e laudă de sine, am documentat video. Atenție! este un video foarte scurt, pentru că orice raport se emite în 1 secundă. Mai multe detalii aici 

Aplică acum!

 

Cum poți beneficia de un GPS auto de calitate?

E simplu! Răspunsul se află la un singur click distanță. Completează acum formularul de mai jos și ia-ți pachetul!

Aplică acum și garantăm că primești un răspuns din partea noastră în maximum 5 oreStai fără grijă! Serviciile noastre de montaj acoperă întreg teritoriul țării. Indiferent unde te afli, beneficiezi de montajul aparatelor gratuit, din partea unor echipe dedicate. Mai mult decât atât, pentru a te convinge de calitatea serviciilor încearcă gratuit soluțiile noastre de urmărire flotă și GPS auto timp de 7 zile.

Dacă vrei să discuți cu echipa noastră de vânzări, ne găsești în București.

 

Nu mai sta pe gânduri, cere oferta acum!