fbpx Ofertă de monitorizare prin GPS auto pentru orice tip de flotă cu 1 leu/zi/mașină | SAS

Ofertă de monitorizare prin GPS auto pentru orice tip de flotă cu 1 leu/zi/mașină

GPS Auto &monitorizare flotă cu doar 1 leu/zi/mașină?

Ai vreodată impresia că plătești prea mult pentru urmărirea prin GPS a flotei tale auto? Simți că uneori te copleșesc costurile care par să nu se mai termine? Ce ai zice să ai servicii complete de GPS auto și monitorizare flotă (orice fel de autovehicul) cu doar 1 leu/zi pentru fiecare vehicul?

 

Anii de experiență și nenumărații clienți deserviți în cei peste 17 ani de expertiză în domeniul monitorizării flotei auto, ne-au ajutat în dezvoltarea celor mai bune soluții la prețuri de nerefuzat, pentru piața pe care activăm.

Acum, cu doar 1 leu/zi/autovehicul, monitorizarea prin GPS auto devine mai ușoară. Beneficiezi de economii de carburant, elimini kilometrii în plus, eviți uzarea prematura a anvelopelor și ești mereu informat despre locația vehiculelor monitorizate. În plus, ai parte și de suportul echipelor dedicate din fiecare județ, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7. Ce mai aștepți?

Durează doar o secundă să primești din platforma SAS Grup rapoarte comprehensive privind starea flotei tale.

Ca să nu crezi că laudă de sine, am documentat video. Atenție! este un video foarte scurt, pentru că orice raport se emite în 1 secundă. Mai multe detalii aici 

Aplică acum!

 

Campanie SAS Grup monitorizare flota 1 leu pe zi/masina

 

SAS Grup are din 1 octombrie o ofertă de nerefuzat!

La SAS Grup oferim respect clienților noștri. De aceea, ne-am gândit la o variantă prin care să oferim mai mult cu mai puțin. Ce înseamnă asta? Înseamnă servicii de urmărire flotă prin GPS auto de calitate pentru flota ta, la costuri mai mici Pachetul pe care îl punem la dispoziția tuturor clienților noștri costă doar 149 euro pentru o perioadă de 2 ani.

 

Ce include acest pachet?

La achiziția oricărui pachet de monitorizare prin GPS (auto) și licență pentru o perioadă de 2 ani, beneficiezi de o reducere de 17% din prețul de lista. Unde mai pui ca montajul îl oferim noi, GRATUIT!

Plătești doar 149 euro.

Cere ofertă acum!

 

Localizare prin GPS 1 leu pe zi / mașină

 

Cum poți beneficia de această ofertă?

E simplu! Răspunsul se află la un singur click distanță. Completează acum formularul de mai jos și ia-ți pachetul!

Aplică acum și garantăm că primești un răspuns din partea noastră în maximum 5 oreStai fără grijă! Serviciile noastre de montaj acoperă întreg teritoriul țării. Indiferent unde te afli, beneficiezi de montajul aparatelor gratuit, din partea unor echipe dedicate. Mai mult decât atât, pentru a te convinge de calitatea serviciilor încearcă gratuit soluțiile noastre de urmărire flotă și GPS auto timp de 7 zile.

Dacă vrei să discuți cu echipa noastră de vânzări, ne găsești în București.

 

Nu mai sta pe gânduri, cere oferta acum!