fbpx SAS Grup - un jucător major pe piața serviciilor de monitorizare auto

Monitorizare auto prin SAS Grup

Istoricul SAS Grup pe piața serviciilor de monitorizare auto

Compania SAS GRUP este un jucător major pe piața de management de flotă auto și servicii de monitorizare auto din România. Este primul producător de sisteme GPS din România și de mai bine de un deceniu se află printre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare auto din București.

Folosind tehnologie de ultimă oră, oferim soluții complete de monitorizare auto pentru orice tip de flotă: mașini de serviciu, mașini personale, bărci, scutere, vehicule agricole, utilaje etc. Cei peste 18 ani de experiență pe piață, ne-au propulsat în topul furnizorilor de servicii de monitorizare auto din țară. SAS Grup pune la dispoziția companiilor soluții de monitorizare GPS de cea mai înaltă calitate, eficientizând în cel mai mic detaliu tot procesul de monitorizare flotă.

 

monitoeizare auto 1.1

 

SAS Grup a fost înființat în anul 2002, cu sediul în București. Tot în acel an a lansat primul dispozitiv GPS și a devenit primul producător de sisteme GPS din Romania.

Portofoliul companiei cuprinde, la această dată, peste 4000 de clienți din România.

 

Află care sunt clienții noștri și ce spun ei despre colaborarea cu SAS Grup.

Află mai multe

Powered by AROBS

 

Din 2018, SAS Grup face parte din grupul de firme AROBS.

În prezent, AROBS are peste 800 de angajați, în birourile din România și în filialele internaționale din Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia. AROBS lucrează cu clienți din peste 14 țări, de pe trei continente și are domenii de înaltă expertiză precum travel&hospitality, automotive, home automation & life sciences, IoT, enterprise solutions.

Înființată în 1998, AROBS Transilvania Software este una dintre cele mai importante companii de IT din România. 

Află mai multe

SAS Grup - Alarma.ro

 

SAS Grup relansează site-ul alarma.ro cu o nouă interfață, mai rapidă și mai ușor de folosit ca niciodată pentru serviciile noatre de monitorizare auto. Noul site preia toate funcțiile și informațiile necesare pentru tine.

Alarma.ro rămâne domeniul principal al companiei și va oferi în continuare cele mai recente informații legate de serviciile noastre și reprezintă principalul nostru canal de comunicare online.

 

monitorizare auto 1.2

 

Noul site există pentru ca tu să fii mereu informat și conectat la cele mai noi trenduri din domeniul serviciilor de monitorizare a flotei auto. Și pentru că noi ținem cont de părerea ta, am regândit alarma.ro ca tu să poți să accesezi orice informație instant de pe orice dispozitiv.

 

optimizare
Toți managerii știu că flota este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse
completează datele tale de contact pentru a primi linkul de descărcare
* campuri necesare
Permisiuni GDPR *
Marketing *

Ultimele noutati

SASFleet pentru camioane

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto.

Află mai multe  

Ghid management de flotă

Poate o aplicație GPS să optimizeze toate costurile generate de mentenanța flotei? Toată lumea știe că flota auto este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse din cadrul oricărei companii.

Află mai multe  

AROBS 360° – Ghidul complet pentru optimizarea afacerii tale

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine

Află mai multe