fbpx SAS Grup - parte a grupului AROBS Transilvania Software

Powered by AROBS

Arobs

Sas

AROBS & SAS Grup

Din 2018, SAS Grup face parte din grupul de firme AROBS.

Înființat în 1998, AROBS Transilvania Software este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de soluții IT din România. Aflat în Forbes Hall of Fame și celebrat ca a patra cea mai importantă companie din România, AROBS este un dezvoltator de sisteme software și soluții personalizate care utilizează ultimele tehnologii din domeniu.

Experiența acumulată în mai bine de 21 de ani de existență și succesul proiectelor avute, a propulsat compania AROBS în locul celor mai importante companii de IT atât la nivel național, cât și la nivel internațional. AROBS Transilvania Software a fost menționat 4 ani la rând în Deloitte Technology FAST 50 CET Report, este certificat drept partener Gold al Microsoft și a câștigat alte multe premii și nominalizări în numeroase evenimente europene.

AROBS este și unul dintre furnizorii de top al soluțiilor de management al flotelor auto. Prin achiziționarea a două companii din România și Ungaria, compania are un rol important pe piața din Europa de Sud Est.

Află mai multe despre AROBS

Ultimele noutăți

Gestionarea activității flotei cu Fleet Care

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient.

Află mai multe  

Managementul costurilor: Fleet Care de la SASFleet

  Centrul de cost Tu știi care sunt costurile cu flota ta, în fiecare zi?

Află mai multe  
Arobs

De ce AROBS?

Cu sediul în Cluj-Napoca, răspândită pe 3 continente și cu 6 filiale internaționale, AROBS Transilvania Software este o companie cu un domeniu vast de activitate. Pe parcursul a mai bine de 20 de ani, compania AROBS a dezvoltat soluții web, mobile, cloud și emebedded industriilor din domenii precum travel, automotive, home automation & life sciences, IoT, enterprise solutions.

Compania AROBS are peste 800 de experți care lucrează constant la dezvoltarea de noi produse și noi sisteme software pentru a rezolva nevoile companiilor de pretutindeni. Calitatea serviciilor AROBS și dedicarea experților noștri a dus la crearea unor parteneriate puternice și de lungă durată cu sute de companii din Europa și din Statele Unite.

AROBS nu este o simplă companie de software. Tradiția, pasiunea și eforturile noastre continue au transformat soluțiile oferite în adevărate opere de artă.

Află mai multe despre AROBS

Citește mai mult