fbpx Certificările SAS Grup - dovada calității serviciilor noastre

Certificările SAS Grup

De ce sunt importante?

Certificările SAS Grup reflectă expertiza noastră în domeniul serviciilor de monitorizare GPS.

Fiecare document dobândit atestă un standard diferit, standarde care sunt foarte importante în industrie. Certificările arată îndeplinirea unor parametri de funcționare, de înregistrare, sau de îndeplinire a unor standarde relevante pentru calitatea serviciilor noastre. 

Prin acestea, dovedim alinierea sistemului nostru la normele legislative și, totodată, funcționarea în parametri optimi a sistemului de monitorizare flotă.

Care sunt beneficiile clienților noștri?

În prezent, suntem printre puținii furnizori de sisteme GPS pentru monitorizarea flotei auto omologat RAR și certificat CE. Programul informatic folosit este certificat și drepturile de autor asupra lui sunt înregistrate. Rapoartele, hărțile și întregul program informatic sunt recunoscute și certificate de către autoritățile publice relevante.

Astfel, ne asigurăm că produsele și serviciile noastre îndeplinesc standardele de calitate ale industriei și oferă clienților noștri soluții fiabile și de încredere.

Servicii de calitate

Printre certificările SAS Grup regăsim ISO 9001, un standard global de management al calității, prin el se ating standarde de calitate recunoscute în întreaga lume. ISO 9001 atestă existența unui sistem intern de management al calității. 

Securitatea informației

ISO 27001 este un standard internațional de securitate al informației, ce reglementează condițiile de accesare a informațiilor cu care lucrează compania. Certificatul atestă faptul că toate informațiile transmise spre noi și de către noi au caracter confidențial.

Îndeplinirea normelor legislative

Certificarea CE implică conformitatea sistemelor GPS cu standardele de referință și se acordă companiilor care reușesc să satisfacă toate cerințele legale și de reglementare aplicabile în cadrul acestui domeniu. 

Certificarea RAR-OCP este un alt document prin care se confirmă oficial că produsele folosite de noi pentru sistemele de monitorizare GPS îndeplinesc standardele industriei.

Certificatul de înregistrare ORDA face dovada deținerii drepturilor de autor asupra programului software și a hărților folosite de noi. Mai exact, facem dovada faptului că soluția pe care o punem la dispoziție este unică pe piață și este proprietatea SAS Grup.

Prin acreditarea din partea Ministerului Finanțelor Publice, se confirmă veridicitatea Foilor de parcurs emise de sistem și dovedește că acest raport este recunoscut de către instituțiile statului ca un sistem de calcul veridic al distanțelor parcurse și al consumului efectuat.

Ultimele noutati

Guide Me – modulul de rutare care te ajută să ajungi la fix

Te confrunți des cu creșterea costurilor datorită kilometrilor în plus făcuți de angajați din cauza problemelor de rutare, orientare sau abaterilor de la rutele stabilite?

Află mai multe  

AROBS, pe locul 4 în Topul Companiilor 2020

Suntem mândri să anunțăm faptul că AROBS se clasează pe locul 4 la categoria companii mari - Cercetare, Inovare & Dezvoltare - în Topul Național al Companiilor 2020.

Află mai multe  

SASFleet pentru camioane

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto.

Află mai multe