fbpx Manager de flotă la superlativ cu Fleet Care | SAS

Manager de flotă la superlativ cu Fleet Care

Ca manager de flotă, te confrunți zilnic cu situații care îți pot pune la încercare limitele. O mașină defectă, marfă care nu ajunge la timp, alimentări cu carburant care nu sunt necesare, abateri de la traseu și multe altele. Ziua ta se împarte deseori între gestionarea tuturor acestor probleme și între încercarea de a aduce un plus valoare și profit companiei în care lucrezi. Ai nevoie de un sistem gps auto de calitate care să îți țină sub control cheltuielile cu flota ta.

Fleet Care 1.1

 

Vezi tot, știi tot cu Fleet Care

 

Fleet Care este cel mai bun și cel mai complex serviciu de fleet management de pe piață la momentul actual, fiind conceput special pentru a furniza o mare varietate de informații managerilor de flotă dar, în același timp, să fie și foarte ușor de utilizat.

Știm, probabil te gândești deja la costurile pentru achiziția unui nou serviciu de monitorizare gps pentru flota ta. Ne-am gandit și la acest aspect. Pe lângă dorința de a face un serviciu de management de flotă nou, mai bun și mai complex, am vrut să fie și accesibil.

 

oferta Fleet Care

Contactează-ne acum!

Sună-ne

 

Ce aduce nou Fleet Care?

 

centru de costCreaza centre de cost - Fleet Care permite crearea unor centre de cost, care înglobează totalitatea costurilor pe care le presupune unul sau un ansamblu de  vehicule, pentru ca tu să întelegi și să asiguri o mai bună utilizarea resurselor financiare și, implicit, respectarea bugetelor stabilite. 

 

 

verificare costuri

Verificarea costurilor - Fleet Care oferă opțiunea de a verifica într-un timp foarte scurt cheltuielile cu una sau mai multe mașini din flotă, pentru orice interval de timp dorit – zi, săptămână, lună sau an.

 

 

cost pe kmCosturile/km – Generează costul/km în câteva secunde, pentru orice mașină din flota ta.

 

expirare documente

Expirarea documentelor nu te va mai lua prin suprindere – Fleet Care permite introducerea de date și atașarea de documente precum asigurări, taxe, autorizații sau revizii, cu setarea datelor de început și final a acestora, pentru ca înainte de ajungerea la termen să emită alerte de exprirare.

 

 

click

Orice informație la un click distanță – cu Fleet Care nu mai trebuie să cauți printre multitudinea de fișiere sau documente pentru a afla informația de care ai   nevoie. Modulul permite gruparea tuturor datelor despre flota ta pentru a-ți fi la îndemână atunci când este necesară.

 

 

Investițiile mici aduc câștiguri mari

 

Costurile sunt mereu un subiect de discuție important, indiferent de domeniul de activitate al unei companii. În managementul de flotă, costurile reprezintă punctul central, cel de la care poate pleca orice decizie.

 

Dacă tu investești 1 euro/lună/mașină pentru Fleet Care, ce vrei să primești în schimb?

 

  1. Costuri reduse – un sistem de localizare gps care îți oferă în orice moment date privind cheltuielile cu flota sau mașina.
  2. Decizii rapide – ai toate informațiile la îndemână pentru a lua decizii rapide, conștiente și pertinente.
  3. Timp – nu mai pierzi timpul căutând informațiile în alte departamente. Sunt toate la un click distanță.
  4. O mai bună gestionare a flotei auto – ești întotdeauna la curent cu situația financiară și tehnică a mașinilor din flotă.
  5. Disciplinarea șoferilor – un modul de monitorizare gps care te lasă să vezi ce fac șoferii tăi și știi când să intervii.
  6. Evitarea penalităților – amenzi, RCA, ITP sau alte taxe nu te vor mai lua prin suprindere. Fleet Care trimite alerte atunci când acestea ajung la termen.

 

oferta Fleet Care 1.1

Contactează-ne acum!

Sună-ne

 

Vrei să fii și tu un manager de flotă la superlativ? Te ajută Fleet Care!

Contactează acum un reprezentant pentru mai multe detalii.