Clienții SAS Grup

SAS Grup în cifre

Cele mai recente date statistice care ne prezintă experiența și calitatea serviciilor, pe care le punem la dispoziția celor care aleg să colaboreze cu noi.

 

ani de experiență

 

de mașini monitorizate în cei 17 ani

 

km monitorizați în fiecare an

Second Part Content

În cei peste 17 ani de experiență în managementul flotelor auto, SAS Grup a reușit să creeze parteneriate puternice cu companii din toate domeniile. Portofoliul nostru cuprinde companii și flote de toate dimensiunile. Iar soluțiile noastre monitorizează parcuri auto din cele mai diverse, formate din mașini personale, dubițe, utilaje, camioane, tiruri, vehicule electrice și nu numai.

Soluțiile noastre de management al parcului auto sunt folosite în industrii precum Vending Machines, Agricultură, IT, Transport, Distribuție, Industria Alimentară, Pharma sau Domeniul sanitar, Producție non-food, Servicii financiar-bancare, Construcții și materiale de construcții, Pază și protecție, Școli de șoferi, Taximetrie, Comerț și multe altele.

În ultimul an, am avut peste 10.000 de discuții telefonice cu clienții, mai mult de 500 de training-uri efectuate, peste 200.000 de alerte și notificări trimise, peste 150 de furturi de combustibil raportate, peste 350.000 de rapoarte și analize tehnice generate, peste 50.000 de autentificări în platformă. Toate acestea în timp ce am monitorizat peste 1.152.000.000 kilometri, parcurși de către parcurile auto ale clienților noștri, un "traseu" egal cu de 3.000 de ori distanța de la Pământ la Lună.

SAS Grup a fost primul producător de sisteme GPS din România, iar acum este unul dintre cei mai importanți distribuitori de servicii de monitorizare a flotelor auto.

Rămânem în topul furnizorilor de soluții GPS din România prin profesionalismul angajaților, calitatea serviciilor și orientarea spre client.

 

 

Printre companiile ce folosesc sisteme de monitorizare GPS SAS Grup putem regăsi: