fbpx Experiența clienților SAS Fleet Tracking în cifre

Clienții SAS Fleet Tracking

SAS Fleet Tracking în cifre

Noi știm că oferim cele mai bune servicii de monitorizare, cea mai rapidă aplicație web și cel mai bun gps auto de pe piața din România.

Cele mai recente date statistice care ne prezintă experiența și calitatea serviciilor de localizare prin satelit, pe care le punem la dispoziția celor care aleg să colaboreze cu noi.

 

ani de experiență

 

de mașini monitorizate în cei 18 ani

 

km monitorizați în fiecare an

Second Part Content

În cei peste 18 ani de experiență în servicii de monitorizare GPS pentru flota ta, SAS Fleet Tracking a reușit să creeze parteneriate puternice cu companii din toate domeniile. Portofoliul nostru cuprinde companii și flote de toate dimensiunile. Iar soluțiile noastre de monitorizare flotă, gestionează parcuri auto din cele mai diverse, formate din mașini personale, dubițe, utilaje, camioane, tiruri, vehicule electrice și nu numai. Oferim aplicația cea mai rapidă, cel mai bun gps auto și servicii impecabile pentru monitorizarea flotei.

 

cel mai bun gps auto 1.1

 

Soluțiile noastre de management al parcului auto sunt folosite în industrii precum Vending Machines, Agricultură, IT, Transport, Distribuție, Industria Alimentară, Pharma sau Domeniul sanitar, Producție non-food, Servicii financiar-bancare, Construcții și materiale de construcții, Pază și protecție, Școli de șoferi, Taximetrie, Comerț și multe altele.

În ultimul an, am avut peste 10.000 de discuții telefonice cu clienții, mai mult de 500 de training-uri efectuate, peste 200.000 de alerte și notificări trimise, peste 150 de furturi de combustibil raportate, peste 350.000 de rapoarte și analize tehnice generate, peste 50.000 de autentificări în platformă. Toate acestea în timp ce am monitorizat peste 1.152.000.000 kilometri, parcurși de către parcurile auto ale clienților noștri, un "traseu" egal cu de 3.000 de ori distanța de la Pământ la Lună.

SAS Fleet Tracking a fost primul producător de sisteme GPS din România (cunoscătorii spun ca oferim cel mai bun gps auto de pe piață), iar acum este unul dintre cei mai importanți distribuitori de servicii de localizare prin satelit.

Rămânem în topul furnizorilor de soluții GPS din România prin profesionalismul angajaților, calitatea serviciilor și orientarea spre client. Oferim aplicația software cea mai rapidă, cel mai bun gps auto și servicii impecabile pentru clienții care au încredere să colaboreze cu noi pentru monitorizarea flotei lor.

 

cel mai bun gps auto 1.2

 

Printre companiile ce folosesc sisteme de monitorizare GPS SAS Fleet Tracking putem regăsi:

Ultimele noutăți

SAS Fleet Tracking și Coca Cola - SAS Fleet este o aplicație utilă, care ne satisface toate necesitățile în acest moment

Părerea clienților vis-a-vis de produsele SAS Fleet este cea mai importantă pentru echipa noastră.

Află mai multe  

8 sfaturi care te ajută să treci peste vară la volan

Transporturile rutiere înregistrează creșteri impresionantede volum în fiecare vară, în ritm cu creșterile din termometru.

Află mai multe