fbpx Calculator Consum auto combustibil

Calculator consum auto

  • 1
    Current: Calculator
  • 2
    Date contact
  • 3
    Complete

CALCULATOR CONSUM AUTO

SASFleet vine în ajutorul managerilor oferind un calculator pentru consum combustibil - optimizarea costurilor este posibilă

 

În managementul de parcuri auto, cuvântul cheie este eficiența. Vehicule eficiente, personal eficient, consum auto eficient și, cel mai important, costuri eficiente.

Managementul parcului de vehicule este o sarcină dificilă și complexă, iar pentru o montorizare gps eficientă, trebuie avută în vedere gestionarea corectă a mai multor factori precum costurile fluctuante cu combustibilul și cele cu mentenanța mașinilor, menținerea clienților mulțumiti și asigurarea siguranței personalului. Dar cum arată o monitorizare flotă eficientă?

Cum ar fi dacă ai putea să folosești un sistem care ar putea să îmbunătățească performanța și să crească eficiența vehiculelor achiziționate de comania ta? Cum ar fi dacă ai putea să controlezi vehiculele în cel mai mic detaliu sau să poți să determini un consum auto redus doar din monitorizarea acestora?

Costurile cu carburantul sunt, de cele mai multe ori, determinante în ceea ce privește bugetul alocat acestei activități din cadrul companiei. Soluția noastră de monitorizare vine în ajutorul managerilor oferind un calculator pentru consum combustibil prin care controlul asupra consumului de carburant este real iar optimizarea costurilor este posibilă.

 

calculator consum auto 1.1

 

Cum funcționează?

În cel mai simplu mod posibil, trebuie să introduci numărul de vehicule pe care le ai în parc, consumul de combustibil mediu lunar, număr kilometrii mediu lunar și, în câteva secunde, vei vedea cât poți să economisești folosind soluțiile noastre pentru managementul corect al vehiculelor companiei tale.

Pentru o privire mai detaliată asupra economiilor pe care le poți face doar printr-un consum auto monitorizat mai atent, să luăm, spre exemplu o flotă de 10 mașini și să presupunem că acestea fac, în medie, 2000 km/lună fiecare și au un consum combustibil de 12%. Din aceste date rezultă un calcul consum carburant de 2400 litri/lună cu un cost de aproximativ 12.000 lei.

Dacă reducem aceste costuri cu 20%, obții o economie lunară de 2400 lei. Cu alte cuvinte, Alarma.ro te poate ajuta să reduci costurile generate de un consum auto prea mare, și, de asemena, prin informațiile pe care le primești, să îmbunătățești exploatarea vehiculelor din flota ta.

 

calculator consum auto 1.2

 

Conform feedback-ului primit de la partenerii noștri, peste 49% dintre ei au făcut economii între 20% și 30% privind costurile cu carburantul.

 

Folosește SASFleet pentru un consum auto eficient

 

Indiferent de tipul sau mărimea parcului auto, consumul de combustibil reprezintă peste 50% din costurile generate de rularea vehiculelor. Acesta este unul dintre indicatorii importanți pentru manageri și determinant în stabilirea bugetului alocat mentenanței flotei. Pentru un calcul consum carburant eficient,  trebuie să ai în vedere factori precum stilul de condus al șoferilor, kilometrii realizați în interes personal, pierderi nejustificate sau chiar furtul de combustibil.

 

Alarma.ro îți oferă o soluție de monitorizare care te va ajuta să gestionezi și sa elimini toate aceste probleme.

 

Rapoartele complexe emise de aplicație îți vor oferi o imagine clară și complexă asupra tututror activităților vehiculelor din flota ta. Asta înseamnă că tu vei cunoaște orice schimbări care au loc asupra vehiculelor monitorizate, în timp real. Astfel vei putea să identifici orice problemă și să iei măsuri sau decizii informate, diminuând costurile. 

 

calculator consum auto 1.4

 

Dacă implementezi sistemul nostru în mod corect, îți garantăm că soluția de monitorizare a flotei nu nu te va mai costa nimic, chiar îți va aduce economii suplimentare!

 

Ultimele noutăți

7 indicatori de performanță ai flotei auto

  Ce indicatori de performanță trebuie să urmărim pentru a putea crește rezultatele financiare și pentru a îmbunătăți eficiența activității flotei auto?  

Află mai multe