fbpx | SAS
fleet management telematics management de flotă

SAS Grup, primul producător de sisteme GPS din România, relansează site-ul alarma.ro

Cu o vechime de peste 17 ani în domeniu, SAS Grup este primul producător de sisteme GPS din România și unul dintre cei mai importanți distribuitori de servicii de fleet management.

Pentru a facilita accesul la servicul de monitorizare gps și pentru oferi o experiență cât mai plăcută și mai modernă, domeniul principal al companiei, sub numele de www.alarma.ro, a fost relansat cu o nouă interfață. Clienții beneficiază de acceasi monitorizare flotă de calitate dar și de o nouă experiență: prietenoasă, rapidă și accesibilă de pe orice dispozitiv inteligent. 

Noul design al website-ului vine cu rubrici noi și restructurează toate informațiile care existau deja în site. Acum, sunt așezate sub o formă intuitivă adaptată nevoilor moderne de accesare a informațiilor.

Decizia din spatele acestei acțiuni s-a bazat pe dorința experților SAS Grup de a avea o platformă în ritm cu consumatorii, o imagine online mult mai bine definită, o cale de comunicare mult mai accesibilă și mai bine structurată cu informații detaliate pentru orice fel de întrebare.

Noul site urmărește o comunicare cât mai eficientă cu consumatorul de telematics, în care toate datele sunt structurate clar și evidențiază informațiile de interes. Sunt puse în lumină avantajele consumatorilor, dispozitivele și tehnologiile folosite.

Compania pune la dispoziția doritorilor dispozitivele GPS de ultimă generație FMB110 și FMB120, care, au un consum mic de energie, dimensiuni mici, sunt ușoare și rezistente. Acestea se pot monta începând de la camioane de mari dimensiuni, mașini mici, agricole, până la bărci sau scutere.

Sistemele GPS cu tehnologii de ultimă oră, asigură servicii de monitorizare la cele mai înalte standarde. Experții SAS Grup dezvoltă în mod constant soluții software pe care le folosesc ulterior în procesul de eficientizare a managementului de flotă.

Hărțile folosite de către sistemele GPS ale SAS Grup conțin toate elementele necesare localizării cu precizie a oricărui vehicul.

Produsele SAS Grup sunt folosite cu succes și recomandate de către clienții precum Ambient, Pambac, Groupama, Vel Pitar și mulți alții.

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient.

 

Centrul de cost

Tu știi care sunt costurile cu flota ta, în fiecare zi? Cât costă ca fiecare mașină din flotă să ruleze pe șosea sau doar să stea parcată?

 

Nu există îndoială că în centrul atenției tuturor a fost pandemia COVID-19 în ultimul an și jumătate, fapt ce a îngreunat considerabil operațiunile economice. Industria transportului și logisticii, alături de multe altele, a suferit un șoc inițial în luna martie 2020 când părea că totul stă pe loc.

Cunoaștem cu toții importanța proceselor de implementat pentru siguranța flotei, însă, fără o structură clar definită, unele etape ar putea fi neglijate.

Cât de des îți cer clienții tăi informații exacte cu privire la locația transporturilor în timp real?

 

Suntem siguri că nu de puține ori, de aceea, SASFleet a dezvoltat, pentru tine, soluția optimă.  

Dacă ai o afacere care implică servicii de mobilitate, precum taxi, curierat, retail, FMCG, sigur te-ai confruntat cu următoarea problemă: clienții sunt gata să plătească, doar că în loc de bani cash, scot carduri. Situația devine una complicată dacă nu dispui de o soluție mobilă de plată, precum MonePOS.

Managementul de flotă este în continuare o provocare pentru mulți manageri. Timpul și energia dedicate acestui tip de activitate pot să fie compleșitoare. Însă, pentru funcționarea optimă a flotelor auto, este necesar ca managementul să fie unul deschis și orientat permanent către schimbare și îmbunătățire, adaptându-se la cele mai noi trenduri.

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a efientiza activitatea flotei tale auto?

 

Update: