fbpx | SAS
fleet management telematics management de flotă

SAS Grup, primul producător de sisteme GPS din România, relansează site-ul alarma.ro

Cu o vechime de peste 17 ani în domeniu, SAS Grup este primul producător de sisteme GPS din România și unul dintre cei mai importanți distribuitori de servicii de fleet management.

Pentru a facilita accesul la servicul de monitorizare gps și pentru oferi o experiență cât mai plăcută și mai modernă, domeniul principal al companiei, sub numele de www.alarma.ro, a fost relansat cu o nouă interfață. Clienții beneficiază de acceasi monitorizare flotă de calitate dar și de o nouă experiență: prietenoasă, rapidă și accesibilă de pe orice dispozitiv inteligent. 

Noul design al website-ului vine cu rubrici noi și restructurează toate informațiile care existau deja în site. Acum, sunt așezate sub o formă intuitivă adaptată nevoilor moderne de accesare a informațiilor.

Decizia din spatele acestei acțiuni s-a bazat pe dorința experților SAS Grup de a avea o platformă în ritm cu consumatorii, o imagine online mult mai bine definită, o cale de comunicare mult mai accesibilă și mai bine structurată cu informații detaliate pentru orice fel de întrebare.

Noul site urmărește o comunicare cât mai eficientă cu consumatorul de telematics, în care toate datele sunt structurate clar și evidențiază informațiile de interes. Sunt puse în lumină avantajele consumatorilor, dispozitivele și tehnologiile folosite.

Compania pune la dispoziția doritorilor dispozitivele GPS de ultimă generație FMB110 și FMB120, care, au un consum mic de energie, dimensiuni mici, sunt ușoare și rezistente. Acestea se pot monta începând de la camioane de mari dimensiuni, mașini mici, agricole, până la bărci sau scutere.

Sistemele GPS cu tehnologii de ultimă oră, asigură servicii de monitorizare la cele mai înalte standarde. Experții SAS Grup dezvoltă în mod constant soluții software pe care le folosesc ulterior în procesul de eficientizare a managementului de flotă.

Hărțile folosite de către sistemele GPS ale SAS Grup conțin toate elementele necesare localizării cu precizie a oricărui vehicul.

Produsele SAS Grup sunt folosite cu succes și recomandate de către clienții precum Ambient, Pambac, Groupama, Vel Pitar și mulți alții.

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a efientiza activitatea flotei tale auto?

 

Optimizează performanțele flotei tale auto cu dispozitivul GPS cu LVCan incorporat Teltonika FMB 140 și dispozitivul GPS cu baterie de back-up de capacitate mare, Teltonika FMB 204!

 

TELTONIKA FMB 140

 

Te confrunți des cu creșterea costurilor datorită kilometrilor în plus făcuți de angajați din cauza problemelor de rutare, orientare sau abaterilor de la rutele stabilite?

Acest lucru nu mai trebuie să fie o problemă pentru compania ta!

Suntem mândri să anunțăm faptul că AROBS se clasează pe locul 4 la categoria companii mari - Cercetare, Inovare & Dezvoltare - în Topul Național al Companiilor 2020. Acest premiu a fost acordat de către Camera de Comerț și Industrie din România.

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto.

Poate o aplicație GPS să optimizeze toate costurile generate de mentenanța flotei? Toată lumea știe că flota auto este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse din cadrul oricărei companii. Managementul unei flote este o sarcină dificilă și complexă.

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora

Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine din ce în ce mai atractiv pe măsură ce societatea progresează.

Management-ul de success al unei flote auto are multe variabile. Cu toate acestea, există o constantă care are efect asupra nivelului de profitabilitate al business-ului. Aceasta constă în utilizarea unui sistem de urmarire GPS a vehiculelor.

 

Companii din domeniul agricol care au ales Alarma.ro pentru monitorizarea flotei auto

 

Producători și distribuitori de panificație care folosesc produsul nostru de monitorizare flotă