fbpx Ce mai zic clienții despre noi? | SAS
clienții despre noi

Ce mai zic clienții despre noi?

Atunci când ești o companie care oferă servicii de localizare gps auto, cel mai important feedback este cel venit din partea clienților. Lor le datorăm succesul companiei noastre.

Piața serviciilor de monitorizare GPS auto din România este într-o continuă dezvoltare. Zi de zi apar noi competitori. Recunoașterea și încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri vechi și noi, ne îndeamnă să le oferim servicii de localizare gps auto calitative la prețuri competitive.

 

Așadar, fără să ne lungim prea mult, vă lăsăm în compania recenziilor colaboratorilor noștri.

 

Recomand serviciile SAS Grup cu căldură. Colaborarea noastră este plăcută, apreciem serviciile post-vânzare și viteza de răspuns a aplicației.


– Codruț Silviu, Director Logistică, Cellular One

 

Crown Cool din Târgu-Jiu apreciază ușurința în utilizare a aplicației dar și viteză de răspuns a acesteia.

Colaborarea cu SAS Grup este ușoară și bună. Îi recomandăm cu încredere.


– Bokor Mozes, Responsabil Parc Auto, Crown Cool

Promptitudine și ajutor profesional în alegerea celei mai bune soluții pentru clienți. Reprezentanții SAS Grup au fost atenți la solicitările noastre atât înainte cât și după implementarea serviciilor vândute. Apreciem calitatea serviciilor și felul în care avem control asupra activității șoferilor.


– Larisa Angelescu, Asistent Manager, Deep Serv

Soluția SAS Grup este optimă pentru asigurarea celui mai bun management al flotei auto. Este ușor de utilizat, facem economii și avem un control mai bun asupra resurselor. Cei de la SAS Grup știu cum să mențină o relație profesională.


– Stan Cristian, Director General, Drumuri și Poduri

Calitatea serviciilor, posibilitatea de monitorizare a flotei în orice moment, ușurința cu care se poate naviga pe platformă, la care se adaugă promptitudinea reprezentanților companiei în a răspunde solicitărilor, a avut ca rezultat o colaborare benefică cu SAS Grup încă din 2008.


– Gabriela Andronic, Economist, Ecoterm

Avem cu SAS Grup o relație liniștită și corectă. Este o companie care oferă prețuri bune servicii de calitate și un raport calitate/preț excelent.


– Marian Baluta, Director Executiv, Luna

Recomand cu încredere SAS Grup. Aici am găsit promptitudine, caracter, calitate desăvârșită a serviciilor și a oamenilor iar aplicația SASFleetWeb permite un control și o gestionare mai bună a autovehiculelor.


– Codruț Gurău, Manager Parc Auto, Medicover

SAS Grup oferă servicii de înaltă calitate. Asta implică seriozitate, amabilitate și profesionalism. Aplicația permite controlul vehiculelor și emiterea foilor de parcurs iar serviciile post vânzare sunt ireproșabile.


– Aurel Godri, Reprezentant Tehnic și Comercial, Meesenburg Romania

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Poate o aplicație GPS să optimizeze toate costurile generate de mentenanța flotei? Toată lumea știe că flota auto este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse din cadrul oricărei companii. Managementul unei flote este o sarcină dificilă și complexă.

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora

Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine din ce în ce mai atractiv pe măsură ce societatea progresează.

Fie că vorbim de sisteme gps auto sau un GPS la modul general, un lucru este cert. De 50 de ani, GPS-ul a revoluționat modul în care ne deplasăm. Folosit cu succes pe uscat, în apă sau în aer, GPS-ul are o poveste interesantă și veche de peste un secol.

 

 

Management-ul de success al unei flote auto are multe variabile. Cu toate acestea, există o constantă care are efect asupra nivelului de profitabilitate al business-ului. Aceasta constă în utilizarea unui sistem de urmarire GPS a vehiculelor.

 

Companii din domeniul agricol care au ales Alarma.ro pentru monitorizarea flotei auto

 

Subscribe

* indicates required