fbpx Ce mai zic clienții despre noi? | SAS
clienții despre noi

Ce mai zic clienții despre noi?

Atunci când ești o companie care oferă servicii de localizare gps auto, cel mai important feedback este cel venit din partea clienților. Lor le datorăm succesul companiei noastre.

Piața serviciilor de monitorizare GPS din România este într-o continuă dezvoltare. Zi de zi apar noi competitori. Recunoașterea și încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri vechi și noi, ne îndeamnă să le oferim servicii de localizare gps și monitorizare flotă calitative, la prețuri competitive.

 

Așadar, fără să ne lungim prea mult, vă lăsăm în compania recenziilor colaboratorilor noștri.

 

Recomand serviciile SAS Grup cu căldură. Colaborarea noastră este plăcută, apreciem serviciile post-vânzare și viteza de răspuns a aplicației.


– Codruț Silviu, Director Logistică, Cellular One

 

Crown Cool din Târgu-Jiu apreciază ușurința în utilizare a aplicației dar și viteză de răspuns a acesteia.

Colaborarea cu SAS Grup este ușoară și bună. Îi recomandăm cu încredere.


– Bokor Mozes, Responsabil Parc Auto, Crown Cool

Promptitudine și ajutor profesional în alegerea celei mai bune soluții pentru clienți. Reprezentanții SAS Grup au fost atenți la solicitările noastre atât înainte cât și după implementarea serviciilor vândute. Apreciem calitatea serviciilor și felul în care avem control asupra activității șoferilor.


– Larisa Angelescu, Asistent Manager, Deep Serv

Soluția SAS Grup este optimă pentru asigurarea celui mai bun management al flotei auto. Este ușor de utilizat, facem economii și avem un control mai bun asupra resurselor. Cei de la SAS Grup știu cum să mențină o relație profesională.


– Stan Cristian, Director General, Drumuri și Poduri

Calitatea serviciilor, posibilitatea de monitorizare a flotei în orice moment, ușurința cu care se poate naviga pe platformă, la care se adaugă promptitudinea reprezentanților companiei în a răspunde solicitărilor, a avut ca rezultat o colaborare benefică cu SAS Grup încă din 2008.


– Gabriela Andronic, Economist, Ecoterm

Avem cu SAS Grup o relație liniștită și corectă. Este o companie care oferă prețuri bune servicii de calitate și un raport calitate/preț excelent.


– Marian Baluta, Director Executiv, Luna

Recomand cu încredere SAS Grup. Aici am găsit promptitudine, caracter, calitate desăvârșită a serviciilor și a oamenilor iar aplicația SASFleetWeb permite un control și o gestionare mai bună a autovehiculelor.


– Codruț Gurău, Manager Parc Auto, Medicover

SAS Grup oferă servicii de înaltă calitate. Asta implică seriozitate, amabilitate și profesionalism. Aplicația permite controlul vehiculelor și emiterea foilor de parcurs iar serviciile post vânzare sunt ireproșabile.


– Aurel Godri, Reprezentant Tehnic și Comercial, Meesenburg Romania

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient.

 

Centrul de cost

Tu știi care sunt costurile cu flota ta, în fiecare zi? Cât costă ca fiecare mașină din flotă să ruleze pe șosea sau doar să stea parcată?

 

Nu există îndoială că în centrul atenției tuturor a fost pandemia COVID-19 în ultimul an și jumătate, fapt ce a îngreunat considerabil operațiunile economice. Industria transportului și logisticii, alături de multe altele, a suferit un șoc inițial în luna martie 2020 când părea că totul stă pe loc.

Cunoaștem cu toții importanța proceselor de implementat pentru siguranța flotei, însă, fără o structură clar definită, unele etape ar putea fi neglijate.

Cât de des îți cer clienții tăi informații exacte cu privire la locația transporturilor în timp real?

 

Suntem siguri că nu de puține ori, de aceea, SASFleet a dezvoltat, pentru tine, soluția optimă.  

Dacă ai o afacere care implică servicii de mobilitate, precum taxi, curierat, retail, FMCG, sigur te-ai confruntat cu următoarea problemă: clienții sunt gata să plătească, doar că în loc de bani cash, scot carduri. Situația devine una complicată dacă nu dispui de o soluție mobilă de plată, precum MonePOS.

Managementul de flotă este în continuare o provocare pentru mulți manageri. Timpul și energia dedicate acestui tip de activitate pot să fie compleșitoare. Însă, pentru funcționarea optimă a flotelor auto, este necesar ca managementul să fie unul deschis și orientat permanent către schimbare și îmbunătățire, adaptându-se la cele mai noi trenduri.

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a efientiza activitatea flotei tale auto?

 

Update: