fbpx Reduci costurile și crești eficiența flotei cu noua funcționalitate “Rapoarte” de la FleetCare | SAS
rapoarte

Reduci costurile și crești eficiența flotei cu noua funcționalitate “Rapoarte” de la FleetCare

 

Informația este cea mai puternică armă pentru a înțelege ce se întâmplă în activitatea flotei tale, îți oferă o șansă mai bună de a-ți reduce costurile și de a îmbunătăți eficiența și productivitatea operațiunilor companiei. Dar cum ajungi la dobândirea acestor cunoștințe? Răspunsul simplu – rapoarte privind activitatea flotei tale, prin noul nostrul modul Fleet Care..

Business Intelligence (BI), un termen folosit tot mai frecvent, este un proces bazat pe tehnologie care culege și analizează informații și apoi le prezintă sunt o formă de date utile pentru a lua decizii informate. Pentru managerii de flote, provocarea nu constă în colectarea informațiilor, ci mai mult în a determina care informații sunt relevante și în ce scop.

FleetCare, cel mai nou produs marca SASFleet, prin funcționalitatea lui, oferă posibilitatea generarii unei mari varietăți de rapoarte care te vor ajuta atât să ții costurile sub control, cât și să eficientizezi activitatea flotei tale.

 

Gestionarea și reducerea costurilor prin utilizarea de rapoarte

 

Rapoartele care oferă o înțelegere aprofundată a costurilor și a influenței acestora asupra altor operațiuni ale flotei aduc o oportunitate de a crea procese eficiente.

Mai mult decât atât, poți să folosești rapoartele pentru a găsi modalități de a reduce costurile de capital, cum ar fi achiziția, finanțarea sau amortizarea cheltuilelilor. Rapoartele pot ajuta, de asemenea, la luarea deciziilor cu privire la impactul împrumuturilor, al leasingului versus cumpărarea de vehicule pentru flotă și al avantajelor (sau dezavantajelor) fiscale pe parcursul ciclului de viață al unui vehicul.

Costurile operaționale ale activității zilnice ale flotei pot fi revizuite cu ușurință prin rapoarte. Un exemplu în acest sens este un raport privind cheltuielile cu combustibilu. Acesta ajută la controlul costurilor vehiculelor, atenuând impactul unui cumul de factori, de la fluctuațiile prețului combustibilului pe piață până la implicațiile fiscale.

Un alt avantaj adus de utilizarea rapoartelor este posibilitatea de a analiza cheltuielile de întreținere și reparații în timp real și pe termen lung. De exemplu, rapoartele pot indica modul în care prețul pieselor variează în funcție de furnizor, locație și datele de achiziție.

 

Modulul FleetCare permite generarea a 4 categorii de rapoarte:

  • Rapoarte de expirare documente

  • Rapoarte de costuri vehicule

  • Rapoarte de cost pe kilometru

  • Rapoarte de Centre de cost

 

Pentru a accesa aceste rapoarte, tot ce trebuie să faci este să popularizezi bazele de date cu informații care privesc flota ta auto, accesezi tipul de raport dorit, completezi filtrele specific fiecarui tip de raport și generezi raportul.

Află mai multe în filmul de mai jos.

 

 

Îmbunătățirea performanței flotei

 

Vizibilitatea este unul dintre factorii cheie atunci când vrei să îmbunătățești performanța flotei tale. Ai nevoie de informații standardizate și instrumente de raportare avansate pentru a înțelege informații complexe.

Utilizarea unui software de management al flotei este calea spre automatizarea unei structuri de raportare care, la rândul său, produce propriile sale eficiențe, reducând documentele pe hârtie și timpul administrativ necesar pentru filtrarea informațiilor pentru colectare și analiză. Cu un astfel de software, informațiile din întreaga operațiune sunt consolidate într-o singură platformă care poate fi accesată de mai mulți utilizatori.

 

Beneficiile ultilizării de rapoarte pentru un management eficient al flotei

 

  • Verifici toate vehiculele pe o singură platformă ușor de utilizat.
  • Menții vehiculele în stare bună de funcționare prin planificarea și urmărirea întreținerii și reparațiilor.
  • Urmărești și monitorizezi cheltuielile și alimentările cu combustibil.
  • Siguranță și confort.
  • Ai o imagine clară și reală asupra situației flotei auto.

 

Vrei și tu FleetCare pentru doar 1 euro/luna? Contactează azi un representant SASFleet pentru mai multe detalii!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.

Părerea clienților vis-a-vis de produsele SAS Fleet este cea mai importantă pentru echipa noastră. Așa ne dăm seama cum putem îmbunătăți atât soluțiile pe care le oferim, cât și aplicația web, pentru ca managerii de flote să aibă parte de cea mai plăcută experiență în vizualizarea informațiilor.

Transporturile rutiere înregistrează creșteri impresionantede volum în fiecare vară, în ritm cu creșterile din termometru. În acest articol ne-am întors atenția către șoferii de cursă lungă, care țin afacerile în mișcare, în timp de mulți dintre noi ne relaxăm.