fbpx Pune-ți flota pe hartă! | SAS
harti Google Maps

Pune-ți flota pe hartă!

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a efientiza activitatea flotei tale auto?

 

Update:

 

Ți-ai activat Google Maps în aplicația SASFleet Web? Acum ai la dispoziție și opțiunea de Traffic Live, fără costuri suplimentare!

Cu Traffic Live poți vedea evoluția traficului în timp real și poți naviga către destinație pe drumul cel mai puțin aglomerat.

Nu ai încă activată opțiunea Google Maps?

 

Activează opțiunea!

 

Ai nevoie de hărțile Google Maps în viața ta

 

Alarma.ro îți pune la dispoziție o nouă modalitate de vizualizare și urmărire a flotei tale. Hărțile Google Maps sunt integrate in aplicația SASFleet Web, pentru ca tu să îți poți monitoriza flota mai ușor.

 

Care sunt avantajele utilizării hărților Google Maps?

 

  • Notorietatea – majoritatea oamenilor au auzit de serviciul Google Maps și l-a folosit măcar o data.
  • Grad de acuratețe foarte ridicat – hărțile sunt actualizate și oferă informații exacte despre orice locație.
  • Se pot identifica mai ușor puncte de interes pentru că ele sunt deja integrate în hărțile Google.
  • Au o grafică superioară.
  • Se pot accesa rapid și facil.

 

Cât costă să beneficiezi de toate avantajele de mai sus?

Pentru noi este important să oferim clienților noștri cea mai bună experiență atunci când ne folosesc serviciile. În acest sens, facem eforturi ca toate produsele noastre sau funcționalitățile acestora să fie cât mai accesibile. Vizualizarea flotei tale folosind hărțile Google Maps este doar 1 euro/lună/mașină.

 

Ce este Google Maps?

Google Maps este un serviciu de cartografiere dezvoltat de Google. Acest serviciu oferă utilizatorilor imagini prin satelit, din mediul aerian, cartografierea străzilor, vedere panoramică interactivă (360 -Street View), condițiile din trafic în timp real și multe altele.

 

#Știai că...?

  • În 2020, Google Maps a fost folosit de peste 1 miliard de persoane în fiecare lună?
  • Lansarea Google Maps a fost anunțată pentru prima dată de Google pe 8 februarie 2005?
  • În 2012, în departamentul de cartografiere al Google Maps lucrau peste 7200 de angajați și colaboratori?

 

Folosește Google Maps în combinație cu modulul Guide Me

 

Alături de posibilitatea de a folosi hărțile Google Maps, vine în ajutor modului Guide Me. Împreună, aceste două noi funcționalități te vor ajuta să ai mai mult control asupra activității flotei tale.

Guide me combină versatilitatea hărților Google Maps cu aplicația de rutare SASFleet. Rezultatul? O monitorizare mai bună și eficientă, eliminarea kilometrilor în plus, a abaterilor de la rutile stabilite initial și a opririlor care nu sunt necesare.

E timpul să preiei controlul! Contactează-ne acum pentru mai multe detalii!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

 

Ce indicatori de performanță trebuie să urmărim pentru a putea crește rezultatele financiare și pentru a îmbunătăți eficiența activității flotei auto?

 

Indiferent de tipul sau de dimensiunile flotei tale, pentru realizarea unei singure curse ai nevoie de o mulțime de acte auto care să autorizeze transportul și să corespundă cu reglementările fiecărei țări în parte.

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient.

 

Centrul de cost

Tu știi care sunt costurile cu flota ta, în fiecare zi? Cât costă ca fiecare mașină din flotă să ruleze pe șosea sau doar să stea parcată?

 

Nu există îndoială că în centrul atenției tuturor a fost pandemia COVID-19 în ultimul an și jumătate, fapt ce a îngreunat considerabil operațiunile economice. Industria transportului și logisticii, alături de multe altele, a suferit un șoc inițial în luna martie 2020 când părea că totul stă pe loc.

Cunoaștem cu toții importanța proceselor de implementat pentru siguranța flotei, însă, fără o structură clar definită, unele etape ar putea fi neglijate.