fbpx Cei care țin România în mișcare, ep. 1 – pâinea noastră cea de toate zilele | SAS
gps tracker

Cei care țin România în mișcare, ep. 1 – pâinea noastră cea de toate zilele

Producători și distribuitori de panificație care folosesc produsul nostru de monitorizare flotă

 

În ziua de azi avem nevoie de eroi. Nu de acei eroi din benzile desenate. Eroii noștri sunt oameni simpli. Oameni care în ciuda momentelor dificile pe care le traversăm în ultima perioadă, se trezesc în fiecare dimineață pentru a ne face nouă viața mai ușoară. Personalul medical din spitale, fermieri, brutari sau distribuitori de alimente, ei sunt cei care se asigură de bunăstarea noastră, a tuturor.

Toate aceste mărfuri trebuie să ajungă la destinație în siguranță și în cel mai scurt timp. Una dintre cele mai bune soluții este utilizarea unei soluții de monitorizare GPS a vehiculelor care fac distribuția acestor alimente sau medicamente. Montarea unui gps tracker la bordul automobilelor care transmite date în timp real celor resposabili de monitorizarea lor, este un fapt esențial pentru o livrare promptă și sigură dar și pentru o monitorizare flotă eficientă.

 

gps tracker 1.1

 

Cele mai importante companii în producerea și distribuția de produse de panificație, atât de necesare pentru traiul nostru de zi cu zi, au ales Alarma.ro ca partener în monitorizarea auto a flotelor.

Boromir

Compania Boromir, existentă pe piața încă din 1994, a fost la început o mică brutărie lângă o moară de făină devenind apoi una dintre cele mai mari fabrici de produse de panificație din România. Ei ne încântă gustul cu produse precum vestiții covrigei de Buzău, croissante sau cozonaci. Flota lor de autovehicule este responsabilă pentru distribuția lor în marile sau micile magazine de unde ajung pe masa noastră.

Ce ne recomandă?

“Echipa Alarma.ro este o echipă de profesioniști. Îi recomandăm cu dragă inimă pentru calitatea serviciilor de monitorizare. Folosirea acestor servicii ne-a ajutat în reducerea costurilor cu parcul auto, gestionarea eficientă a mijloacelor auto iar sistemul generează o bază de date sufficient de mare pentru a efectua diagnoza.” – Pintilie Ion, Șef auto, Boromir Prod

 

Pambac

Pambac este o companie de morărit și panificație a cărei istorie începe în anul 1968. Chiar dacă la momentul actual se folosesc tehnologii de ultimă oră și utilaje moderne pentru prelucrarea materiei prime, Pambac păstrează măiestria brutarilor de demult și aduce în casele românilor 80 de produse proprii precum făinuri, paste făinoase sau produse de patiserie. Pambac a ales Alarma.ro pentru monitorizarea întregii flote auto de distribuție a produselor.

Ce ne recomandă?

“La Alarma.ro găsești personal profesionist și amabil. Recomandăm Alarma.ro pentru simplitatea folosirii aplicației de monitorizare precum și viteza de răspuns a acesteia ce are ca rezultat o monitorizare eficientă. Calitatea serviciilor post-vânzare este ireproșabilă.” – Florin Moroșanu, Director Administrativ, Pambac

 

gps tracker 1.2

 

Șapte Spice

Compania Șapte Spice s-a înființat în anul 2007 în Râmnicu Vâlcea desfășurându-și activitatea într-o moară cu tradiție în industria de morărit din România construită la începutul anilor 80’. Compania Șapte Spice produce făinuri standard de grâu sau secară, făinuri specializate pe produse și orice alte tipuri de făinuri solicitate. Având o flotă de mașini proprie, de diferite dimensiuni și tonaje, compania livrează produsele oriunde în România. Alarma.ro este partenerul de încredere al companiei Șapte Spice în monitorizarea flotei auto.

Ce ne recomandă?

Recomandăm cu încredere serviciile de montorizare auto Alarma.ro datorită ușurinței în utilizare a aplicației, a eficienței în monitorizarea vehiculelor din flotă cât și pentru profesionalismul și eficiența personalului din cadrul companiei Alarma.ro.” – Petrică Mesea, Director Parc Auto, Șapte Spice

 

Vel Pitar

Compania Vel Pitar și-a început activitatea în anul 2001 prin fuziunea a 4 fabrici de panificație din România. Misiunea companiei este să ofere mereu produse de panificație de calitate superioară conform cerințelor și nevoilor consumatorilor români. Alarma.ro constituie partenerul ideal pentru ca produsele Vel Pitar să fie distribuite pe tot teritoriul României și să ajungă la noi pe mese în siguranță.

Ce ne recomandă?

„Considerăm colarobarea cu Alarma.ro pentru monitorizarea parcului auto ca fiind o experiență bună datorită promptitudinii în rezolvarea oricăror situații neprevăzute. De asemenea, apreciem viteza de răspuns a aplicației dar și faptul că am putut să reducem costurile cu distribuția produselor și să îmbunătățim acuratețea activității angajatilor noștri. Recomandăm cu căldură serviciile de monitorizare Alarma.ro.”

 

Eroii noștri sunt oamenii de mai sus, cei care merg la moară să macine grâul care mai apoi apoi ajunge în mâinile unor brutari pricepuți pentru a face pâine. Sunt oamenii care se urcă la volan și se asigură că fiecare magazin este aprovizionat. Datorită lor, gândul nostru se poate îndrepta către rezolvarea altor probleme și nu către necesitățile esențiale. Ei au grija de asta, zi după zi după zi.

 

gps tracker 1.3

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto.

Poate o aplicație GPS să optimizeze toate costurile generate de mentenanța flotei? Toată lumea știe că flota auto este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse din cadrul oricărei companii. Managementul unei flote este o sarcină dificilă și complexă.

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora

Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine din ce în ce mai atractiv pe măsură ce societatea progresează.

Management-ul de success al unei flote auto are multe variabile. Cu toate acestea, există o constantă care are efect asupra nivelului de profitabilitate al business-ului. Aceasta constă în utilizarea unui sistem de urmarire GPS a vehiculelor.

 

Companii din domeniul agricol care au ales Alarma.ro pentru monitorizarea flotei auto

 

Producători și distribuitori de panificație care folosesc produsul nostru de monitorizare flotă

 

Atunci când ești o companie care oferă servicii de localizare gps auto, cel mai important feedback este cel venit din partea clienților. Lor le datorăm succesul companiei noastre.

1 secundă

Cum ar fi să ai cea mai rapidă aplicație de localizare GPS de pe piață? Cum ar fi să nu mai pierzi momente importante așteptând răspunsuri? Știm și noi cum e! Dar am găsit rezolvarea.

Cu o vechime de peste 17 ani în domeniu, SAS Grup este primul producător de sisteme GPS din România și unul dintre cei mai importanți distribuitori de servicii de fleet management.

Viteza aplicației SAS Grup și calitatea serviciilor post vânzare sunt două din marile noastre avantaje competitive pe piața de management de flotă auto iar feedback-ul primit de la clienții noștri ne confirma acest aspect.