fbpx Cei care țin România în mișcare, ep. 1 – pâinea noastră cea de toate zilele | SAS
gps tracker

Cei care țin România în mișcare, ep. 1 – pâinea noastră cea de toate zilele

Producători și distribuitori de panificație care folosesc produsul nostru de monitorizare flotă

 

În ziua de azi avem nevoie de eroi. Nu de acei eroi din benzile desenate. Eroii noștri sunt oameni simpli. Oameni care în ciuda momentelor dificile pe care le traversăm în ultima perioadă, se trezesc în fiecare dimineață pentru a ne face nouă viața mai ușoară. Personalul medical din spitale, fermieri, brutari sau distribuitori de alimente, ei sunt cei care se asigură de bunăstarea noastră, a tuturor.

Toate aceste mărfuri trebuie să ajungă la destinație în siguranță și în cel mai scurt timp. Una dintre cele mai bune soluții este utilizarea unei soluții de monitorizare GPS a vehiculelor care fac distribuția acestor alimente sau medicamente. Montarea unui gps tracker la bordul automobilelor care transmite date în timp real celor resposabili de monitorizarea lor, este un fapt esențial pentru o livrare promptă și sigură dar și pentru o monitorizare flotă eficientă.

 

gps tracker 1.1

 

Cele mai importante companii în producerea și distribuția de produse de panificație, atât de necesare pentru traiul nostru de zi cu zi, au ales Alarma.ro ca partener în monitorizarea auto a flotelor.

Boromir

Compania Boromir, existentă pe piața încă din 1994, a fost la început o mică brutărie lângă o moară de făină devenind apoi una dintre cele mai mari fabrici de produse de panificație din România. Ei ne încântă gustul cu produse precum vestiții covrigei de Buzău, croissante sau cozonaci. Flota lor de autovehicule este responsabilă pentru distribuția lor în marile sau micile magazine de unde ajung pe masa noastră.

Ce ne recomandă?

“Echipa Alarma.ro este o echipă de profesioniști. Îi recomandăm cu dragă inimă pentru calitatea serviciilor de monitorizare. Folosirea acestor servicii ne-a ajutat în reducerea costurilor cu parcul auto, gestionarea eficientă a mijloacelor auto iar sistemul generează o bază de date sufficient de mare pentru a efectua diagnoza.” – Pintilie Ion, Șef auto, Boromir Prod

 

Pambac

Pambac este o companie de morărit și panificație a cărei istorie începe în anul 1968. Chiar dacă la momentul actual se folosesc tehnologii de ultimă oră și utilaje moderne pentru prelucrarea materiei prime, Pambac păstrează măiestria brutarilor de demult și aduce în casele românilor 80 de produse proprii precum făinuri, paste făinoase sau produse de patiserie. Pambac a ales Alarma.ro pentru monitorizarea întregii flote auto de distribuție a produselor.

Ce ne recomandă?

“La Alarma.ro găsești personal profesionist și amabil. Recomandăm Alarma.ro pentru simplitatea folosirii aplicației de monitorizare precum și viteza de răspuns a acesteia ce are ca rezultat o monitorizare eficientă. Calitatea serviciilor post-vânzare este ireproșabilă.” – Florin Moroșanu, Director Administrativ, Pambac

 

gps tracker 1.2

 

Șapte Spice

Compania Șapte Spice s-a înființat în anul 2007 în Râmnicu Vâlcea desfășurându-și activitatea într-o moară cu tradiție în industria de morărit din România construită la începutul anilor 80’. Compania Șapte Spice produce făinuri standard de grâu sau secară, făinuri specializate pe produse și orice alte tipuri de făinuri solicitate. Având o flotă de mașini proprie, de diferite dimensiuni și tonaje, compania livrează produsele oriunde în România. Alarma.ro este partenerul de încredere al companiei Șapte Spice în monitorizarea flotei auto.

Ce ne recomandă?

Recomandăm cu încredere serviciile de montorizare auto Alarma.ro datorită ușurinței în utilizare a aplicației, a eficienței în monitorizarea vehiculelor din flotă cât și pentru profesionalismul și eficiența personalului din cadrul companiei Alarma.ro.” – Petrică Mesea, Director Parc Auto, Șapte Spice

 

Vel Pitar

Compania Vel Pitar și-a început activitatea în anul 2001 prin fuziunea a 4 fabrici de panificație din România. Misiunea companiei este să ofere mereu produse de panificație de calitate superioară conform cerințelor și nevoilor consumatorilor români. Alarma.ro constituie partenerul ideal pentru ca produsele Vel Pitar să fie distribuite pe tot teritoriul României și să ajungă la noi pe mese în siguranță.

Ce ne recomandă?

„Considerăm colarobarea cu Alarma.ro pentru monitorizarea parcului auto ca fiind o experiență bună datorită promptitudinii în rezolvarea oricăror situații neprevăzute. De asemenea, apreciem viteza de răspuns a aplicației dar și faptul că am putut să reducem costurile cu distribuția produselor și să îmbunătățim acuratețea activității angajatilor noștri. Recomandăm cu căldură serviciile de monitorizare Alarma.ro.”

 

Eroii noștri sunt oamenii de mai sus, cei care merg la moară să macine grâul care mai apoi apoi ajunge în mâinile unor brutari pricepuți pentru a face pâine. Sunt oamenii care se urcă la volan și se asigură că fiecare magazin este aprovizionat. Datorită lor, gândul nostru se poate îndrepta către rezolvarea altor probleme și nu către necesitățile esențiale. Ei au grija de asta, zi după zi după zi.

 

gps tracker 1.3

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient.

 

Centrul de cost

Tu știi care sunt costurile cu flota ta, în fiecare zi? Cât costă ca fiecare mașină din flotă să ruleze pe șosea sau doar să stea parcată?

 

Nu există îndoială că în centrul atenției tuturor a fost pandemia COVID-19 în ultimul an și jumătate, fapt ce a îngreunat considerabil operațiunile economice. Industria transportului și logisticii, alături de multe altele, a suferit un șoc inițial în luna martie 2020 când părea că totul stă pe loc.

Cunoaștem cu toții importanța proceselor de implementat pentru siguranța flotei, însă, fără o structură clar definită, unele etape ar putea fi neglijate.

Cât de des îți cer clienții tăi informații exacte cu privire la locația transporturilor în timp real?

 

Suntem siguri că nu de puține ori, de aceea, SASFleet a dezvoltat, pentru tine, soluția optimă.  

Dacă ai o afacere care implică servicii de mobilitate, precum taxi, curierat, retail, FMCG, sigur te-ai confruntat cu următoarea problemă: clienții sunt gata să plătească, doar că în loc de bani cash, scot carduri. Situația devine una complicată dacă nu dispui de o soluție mobilă de plată, precum MonePOS.

Managementul de flotă este în continuare o provocare pentru mulți manageri. Timpul și energia dedicate acestui tip de activitate pot să fie compleșitoare. Însă, pentru funcționarea optimă a flotelor auto, este necesar ca managementul să fie unul deschis și orientat permanent către schimbare și îmbunătățire, adaptându-se la cele mai noi trenduri.

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a efientiza activitatea flotei tale auto?

 

Update: