fbpx AROBS360- aplicații pentru companii
aplicații arobs360

AROBS 360° – Ghidul complet pentru optimizarea afacerii tale

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora

Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine din ce în ce mai atractiv pe măsură ce societatea progresează. Uneori însă, lucrurile par să ia întorsături radicale, iar business-urile să întâmpine diverse probleme, drept dovadă fiind neașteptata criză din ultimele luni. Pentru a face față situațiilor dificile și pentru a se putea adapta constant schimbărilor mediului de afaceri, este necesar să beneficiem din partea ajutorului extern, fie el din partea statului sau din partea companiilor private.

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru fiecare dintre acestea. Acest whitepaper îți oferă informații importante despre modul în care poți să îți optimizezi la scară largă cheltuielile, să identifici și să elimini anumite probleme existente și să îți eficientizezi în totalitate afacerea. AROBS 360 este ghidul spre buna dezvoltare a afacerilor, prin intermediul digitalizării și automatizării, bazat pe o expertiză puternică.

Aici găsiți toate informațiile care vă interesează!

 

aplicatiiarobs360 1.1

 

AROBS - furnizor de soluții și aplicații IT inovatoare

AROBS Transilvania Software a fost înființată în anul 1998, în Cluj-Napoca, activând în domeniul serviciilor de software development și IT outsourcing. Timp de mai bine de două decenii, compania AROBS a crescut în mediul de afaceri românesc, fapt care a conferit acesteia o profundă cunoaștere cu privire la necesitățile afacerilor din întreaga țară. Pentru că a știut încă de la început să valorifice potențialul de care dispune, AROBS s-a extins treptat și în alte orașe, înglobând la momentul actual 7 sedii și peste 1000 de angajați. Pe baza experienței și a numeroaselor proiecte de succes, compania se bucură de o puternică expertiză în domeniul serviciilor software. Fiind permanent la curent cu noile tehnologii, AROBS își îndreaptă tot mai mult atenția spre digitalizare și oferă soluții de ultimă generație, menite să asigure dezvoltarea companiilor din România.

AROBS își pliază serviciile pe nevoile companiilor de orice tip și orice dimensiune, drept dovadă oferă soluții variate, pentru orice segment de activitate, după cum urmează:

 

MANAGEMENT DE FLOTĂ

SAS Fleet – Acest produs este pus la dispoziție de către Alarma.ro și se adresează tuturor flotelor auto, indiferent de tipul sau dimensiunea acestora. Soluția SAS Fleet este menită să eficientizeze flota auto, acționând concomitent pe mai multe direcții: monitorizare GPS, evidența consumului de carburant, colectarea de date cu privire la activitatea autovehiculelor și emiterea de rapoarte instant. Prin intermediul acestei soluții sunt optimizate cheltuielile, sunt eliminate furturile, deplasările inutile și multe altele. Economiile realizate de clienții SAS Fleet ajung să reprezinte chiar 30% din bugetul anual alocat flotei.

Mai multe detalii despre SAS Fleet puteți afla aici.

TrackGPS – Detalii despre TrackGPS puteți afla aici.

Fleet4Share – Detalii despre Fleet4Share puteți afla aici.

 

aplicatii arobs 360 1.2

 

OPTIMIZAREA AFACERII

SoftmanagerCRM+ oferă informații calitative despre activitatea afacerii și creează legături puternice cu clienții existenți sau potențiali ai acesteia. Mai mult decât atât, această soluție oferă o gamă largă de instrumente și strategii care conduc către o economie considerabilă de timp prin automatizarea anumitor proceduri interne.

Mai multe despre SoftManagerCRM+ puteți afla aici.

Optimall este un ansamblu de 5 soluții menite să automatizeze diverse activități de vânzări, management, inventarierea activelor, iar lista poate continua.

Mai multe detalii despre Optimall puteți afla aici.

AROBS mPOS reprezintă o tehnologie mult așteptată – plata extrem de rapidă și contactless a călătoriilor cu taxiul. Deși este momentan în stadiul de testare, pe piața românească acest produs se remarcă prin unicitate.

 

MANAGEMENT-UL RESURSELOR UMANE

UCMS by AROBS aduce în mediul de afaceri românesc două soluții eficiente pentru management-ul și administrarea personalului companiilor.

TrueHR este soluția potrivită pentru eficientizarea management-ului resurselor umane, fiind destinată să automatizeze anumite procese și să faciliteze diverse activități de administrare sau de training.

dp-Payroll este soluția necesară pentru a elimina eventualele erori umane involuntare din procesul de salarizare al angajaților.

Mai multe detalii despre puteți UCMS by AROBS afla aici.

 

REMOTE WORK

NABU este un produs menit să gestioneze cu ușurință angajații și activitatea acestora. Cu cât privim mai mult situația actuală a mediului de afaceri, cu atât ne dăm seama mai mult că avem nevoie să fim pregătiți când vine vorba de work from home. Drept urmare, NABU este soluția pentru buna gestionare a activității colective și continuitatea obișnuită a activității.

 

SERVICII SOFTWARE

Dat fiind faptul că AROBS Transilvania Software s-a afirmat încă de la început pe piața românească prin furnizarea de servicii software, astfel remarcându-se prin puternica expertiză și profesionalismul din domeniu.

Departamentul Proiecte Inovative– Acest departament oferă soluții inovative pentru companiile publice din România, raportându-se permanent la cele mai noi tehnologii și vizează necesitatea digitalizării într-o sferă cât mai largă. Mai multe detalii aici.

Departamentul de distribuție – Prin intermediul acestui departament sunt comercializate produse electronice variate din diverse domenii de activitate. Inițial, comercializarea se baza pe brand-ul Smailo, iar pe parcursul ultimilor 10 ani au mai adăugat la portofoliu branduri precum: MIO, TomTom, Garmin, Sharp, Silk’n, Motorola etc. Partenerii principali ai AROBS sunt reprezentați de cele mai importante lanțuri din magazine din România, mai exact Altex, EMAG, Auchan, etc.

Departamentul IT – este soluția care rezolvă necesitățile de bază ale companiei. Pentru că înainte de  a ne angrena în proiecte inovatoare și digitalizare, avem nevoie comunicare eficientă, securitate sporita și management eficient. Acest departament asigură sprijinul în implementarea Microsoft 365. Solicită consultanță la it@arobs.com.

Probabil te-ai identificat în una sau mai multe puncte pe care le-am enumerat anterior, lucru care dovedește încă o dată că, pentru o bună dezvoltare, ai nevoie de soluțiile oferite de AROBS Transilvania Software. Pentru a te informa concret cu privire la toate aceste soluții, ai la dispoziție AROBS 360° – ghidul complet de aplicații pentru optimizarea afacerii tale, prin digitalizare și automatizare.

Acum nu mai trebuie să aștepți momentul potrivit pentru a-ți înființa o afacere – AROBS este alături de tine și îți transformă visul în realitate!

Consultă ghidul nostru complet – AROBS 360 aici!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Managementul de flotă este în continuare o provocare pentru mulți manageri. Timpul și energia dedicate acestui tip de activitate pot să fie compleșitoare. Însă, pentru funcționarea optimă a flotelor auto, este necesar ca managementul să fie unul deschis și orientat permanent către schimbare și îmbunătățire, adaptându-se la cele mai noi trenduri.

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a efientiza activitatea flotei tale auto?

 

Update:

 

Optimizează performanțele flotei tale auto cu dispozitivul GPS cu LVCan incorporat Teltonika FMB 140 și dispozitivul GPS cu baterie de back-up de capacitate mare, Teltonika FMB 204!

 

TELTONIKA FMB 140

 

Te confrunți des cu creșterea costurilor datorită kilometrilor în plus făcuți de angajați din cauza problemelor de rutare, orientare sau abaterilor de la rutele stabilite?

Acest lucru nu mai trebuie să fie o problemă pentru compania ta!

Suntem mândri să anunțăm faptul că AROBS se clasează pe locul 4 la categoria companii mari - Cercetare, Inovare & Dezvoltare - în Topul Național al Companiilor 2020. Acest premiu a fost acordat de către Camera de Comerț și Industrie din România.

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto.

Poate o aplicație GPS să optimizeze toate costurile generate de mentenanța flotei? Toată lumea știe că flota auto este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse din cadrul oricărei companii. Managementul unei flote este o sarcină dificilă și complexă.

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora

Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine din ce în ce mai atractiv pe măsură ce societatea progresează.

Management-ul de success al unei flote auto are multe variabile. Cu toate acestea, există o constantă care are efect asupra nivelului de profitabilitate al business-ului. Aceasta constă în utilizarea unui sistem de urmarire GPS a vehiculelor.

 

Companii din domeniul agricol care au ales Alarma.ro pentru monitorizarea flotei auto