fbpx AROBS, pe locul 4 în Topul Companiilor 2020 | SAS
AROBS, pe locul 4 în Topul Companiilor 2020

AROBS, pe locul 4 în Topul Companiilor 2020

Suntem mândri să anunțăm faptul că AROBS se clasează pe locul 4 la categoria companii mari - Cercetare, Inovare & Dezvoltare - în Topul Național al Companiilor 2020. Acest premiu a fost acordat de către Camera de Comerț și Industrie din România. Efortul cumulativ al tuturor liniilor de business ale companiei AROBS, printre care și soluțiile pentru managementul de flotă, au fost recunoscute în cadrul acestei distincții.

SASFleet – Alarma.ro face parte din grupul de firme AROBS din anul 2018, oferind soluții complete pentru management-ul flotelor auto de pe întreg teritoriul țării. Această distincție demonstrează, încă o dată, calitatea înaltă a serviciilor oferite în toate domeniile de activitate, printre care și monitorizare GPS. SASFleet – Alarma.ro  este primul producător de sisteme GPS auto din România, având o experiență de peste 18 ani în managementul de flotă.

 

Camera de Comerț și Industrie a României

Acest premiu este deosebit de important, dat fiind faptul că a fost acordat de către Camera de Comerț și Industrie a României. Această instituție vizează întregul sector de afaceri național, totodată conferind o legătură între sectorul public și cel privat, dar și păstrând legătura cu instituțiile.

 

Firmele de top - Jucătorii mari

În ceea ce privește câștigătorii din cadrul secțiunii de Cercetare, Inovare & Dezvoltare, ar trebui să menționăm, de asemenea, că acest top se adresează companiilor mari. Alături de AROBS, printre câștigători se numără eMag - cea mai mare platformă de e-commerce din România și ING - reprezentând sectorul bancar.

 

AROBS

AROBS se află în topul companiilor de software development din România și este printre puținele afaceri cu capital 100% românesc. Cu peste douăzeci de ani de experiență și aproape 1000 de angajați în întreaga lume, prosperitatea companiei contribuie semnificativ la sistemul național de afaceri.

Deși 2020 a fost un an dificil pentru companii la nivel mondial, expertiza AROBS în management de flotă, Automotive, IoT, Life Sciences și Travel & Hospitality a contribuit în mare măsură la adaptabilitatea facilă a afacerii.

Pe lângă contribuția la sectorul de afaceri, AROBS se implică activ și în comunitate. Aproape toate inițiativele externe ale furnizorului au comunitatea ca beneficiar, în timp ce este vorba de sănătate publică, obligații sociale sau acțiuni climatice.

Majoritatea inițiativelor companiei vizează comunitatea ca beneficiar direct, fie că este vorba despre domeniul sănătății publice, responsabilității sociale sau protecției mediului.

Compania AROBS este onorată să fie menționată de Camera de Comerț și Industrie în acest top, având în vedere faptul că este o companie românească. Mai exact, este singura companie românească din primele 4 din Topul Național al Companiilor 2020, secțiunea Cercetare, Inovare & Dezvoltare.

Alături de AROBS, SASFleet – alarma.ro duce mai departe calitatea serviciilor, remarcându-se prin soluții complete și tehnologie de ultimă generație.

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo