fbpx Crește performanța flotei auto cu noile dispozitive GPS - Teltonika FMB 140 și Teltonika FMB 204! | SAS
dispozitiv GPS

Crește performanța flotei auto cu noile dispozitive GPS - Teltonika FMB 140 și Teltonika FMB 204!

Optimizează performanțele flotei tale auto cu dispozitivul GPS cu LVCan incorporat Teltonika FMB 140 și dispozitivul GPS cu baterie de back-up de capacitate mare, Teltonika FMB 204!

 

TELTONIKA FMB 140

 

Acest echipament complet este format din dispozitiv GPS cu baterie de back-up și LVCan incorporat. Atât pentru faptul că este un sistem 2 în 1, cât și pentru faptul că instalarea se face foarte ușor, FMB 140 aduce îmbunătățiri semnificative fiecărui autovehicul în parte și flotei auto în ansamblu. Dispozitivul GPS îți oferă informații exacte despre parcursul șoferilor tăi și semnalează eventualele abateri de la rutele stabilite, identifică un comportament neadecvat la volan și înregistrează turațiile motorului. Sistemul LVCan incorporat îți oferă informații legate de consumul de combustibil, prin măsurarea permanentă a cantității din rezervor și înregistrarea alimentărilor, astfel ajutându-te să reduci semnificativ pierderile financiare cauzate de consumul nejustificat. Toate aceste informații pot fi accesate în orice moment, de pe orice dispozitiv conectat.

 

Care sunt avantajele concrete aduse de acest dispozitiv GPS?

 

  • Suita de echipamente GPS și LVCan este înlocuită de un singur dispozitiv FMB 140, 2 în 1, care este mai ușor de instalat și de utilizat;
  • Prin intermediul acestui singur dispozitiv afli tot ce ai nevoie despre autovehiculul tău: parcurs, consum de combustibil, turația motorului, comportamentul șoferului, etc.
  • Deoarece este un dispozitiv 2 în 1, prețul acestuia este mult mai mic decât în cazul achiziționării separate ale celor două sisteme – GPS cu baterie de back-up și LVCan.

 

TELTONIKA FMB 204

 

Acest dispozitiv este un dispozitiv GPS cu baterie de back-up de capacitate foarte mare, waterproof, conceput să funcționeze o perioadă îndelungată fără a fi conectat la o sursă de energie. FMB 204 este o soluție perfectă pentru vehiculele care nu sunt conectate la o sursă de alimentare pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel, FMB 204 este un dispozitiv profesional, menit să eficientizeze activitatea flotei auto, prin furnizarea de informații legate de parcursul șoferilor și comportamentul acestora la volan, consumul de combustibil și turațiile motorului.

 

Care sunt avantajele concrete aduse de acest dispozitiv GPS?

 

  • Autonomia echipamentului este de 9 zile in regim de heartbeat si 20 de ore in regim de funcționare continua;
  • FMB 204 este soluția perfecta pentru autovehiculele care nu sunt alimentate perioade mai lungi de timp;
  • Este waterproof IP67 ceea ce îl face potrivit pentru a fi instalat in orice fel de mediu.

 

Cu ajutorul dispozitivelor GPS Teltonika FMB 140 și Teltonika FMB 204, administrarea flotei auto nu mai reprezintă o problemă. Instalarea dispozitivelor pe fiecare autovehicul în parte conduce la optimizarea performanțelor flotei auto în ansamblu și efectuarea livrărilor la timp, rezultatul fiind creșterea profitului și a economiilor.

Administrarea flotei auto îți creează mari probleme și îți consumă o mare parte din timp? Ca manager de flotă, știi cât este de important să utilizezi un dispozitiv GPS profesional pentru a acorda o atenție sporită fiecărui element care intră în alcătuirea flotei.

 

  • Autovehiculele trebuie să fie mereu într-o stare tehnică excelentă, cu toate plățile efectuate la timp.
  • Șoferii trebuie să adopte o tehnică de condus eficientă, fără accelerări sau opriri bruște, fără depășirea vitezei regulamentare sau fără abaterea de la rutele stabilite.
  • Rutele trebuie alese în așa fel încât drumurile să fie într-o stare bună, să evite aglomerările sau oricare alte impedimente care ar putea întârzia efectuarea la timp a livrării.

 

Toate acestea, plus multe alte criterii trebuie îndeplinite pentru ca flota auto să fie eficientă și să producă un profit considerabil.

Cum ar putea, totuși, un manager să se ocupe simultan de toate aceste lucruri? Din fericire, noi avem răspunsul! Dispozitivul GPS cu LVCan incorporat, Teltonika FMB 140 și dispozitivul GPS de ultimă generație Teltonika FMB 204 sunt menite să te ajute în administrarea perfectă a flotei auto, preluând o mare parte din sarcinile administrative.

 

                                                   Avantajele tale? Economisești timp și bani!

                   Avantajele flotei tale auto? Administrare eficientă și performanță optimizată!

 

           Profită chiar acum de toate aceste avantaje și surprinde-ți clienții cu cele mai bune servicii!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

 

Ce indicatori de performanță trebuie să urmărim pentru a putea crește rezultatele financiare și pentru a îmbunătăți eficiența activității flotei auto?

 

Indiferent de tipul sau de dimensiunile flotei tale, pentru realizarea unei singure curse ai nevoie de o mulțime de acte auto care să autorizeze transportul și să corespundă cu reglementările fiecărei țări în parte.

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient.

 

Centrul de cost

Tu știi care sunt costurile cu flota ta, în fiecare zi? Cât costă ca fiecare mașină din flotă să ruleze pe șosea sau doar să stea parcată?

 

Nu există îndoială că în centrul atenției tuturor a fost pandemia COVID-19 în ultimul an și jumătate, fapt ce a îngreunat considerabil operațiunile economice. Industria transportului și logisticii, alături de multe altele, a suferit un șoc inițial în luna martie 2020 când părea că totul stă pe loc.

Cunoaștem cu toții importanța proceselor de implementat pentru siguranța flotei, însă, fără o structură clar definită, unele etape ar putea fi neglijate.