Urmărire GPS 1 leu/zi/mașină

Urmărire GPS cu doar 1 leu/zi/mașină?

Ai vreodată impresia că plătești prea mult pentru urmărirea prin GPS a flotei tale auto? Simți că uneori te copleșesc costurile care par să nu se mai termine? Ce ai zice să îți monitorizezi flota cu doar 1 leu/zi pentru fiecare vehicul?

 

Anii de experiență și nenumărații clienți deserviți în cei peste 17 ani de expertiză în domeniul monitorizării flotei auto, ne-au ajutat în dezvoltarea celor mai bune soluții la prețuri de nerefuzat, pentru piața pe care activăm.

Acum, cu doar 1 leu/zi/autovehicul, urmărirea GPS devine mai ușoară. Beneficiezi de economii de carburant, elimini kilometrii în plus, eviți uzarea prematura a anvelopelor și ești mereu informat despre locația vehiculelor monitorizate. În plus, ai parte și de suportul echipelor dedicate din fiecare județ, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7. Ce mai aștepți?

Aplică acum!

 

Campanie SAS Grup monitorizare flota 1 leu pe zi/masina

 

SAS Grup are din 1 octombrie o ofertă de nerefuzat!

La SAS Grup oferim respect clienților noștri. De aceea, ne-am gândit la o variantă prin care să oferim mai mult cu mai puțin. Ce înseamnă asta? Înseamnă servicii de calitate pentru urmărirea prin GPS a flotei tale auto, la costuri mai mici. Pachetul pe care îl punem la dispoziția tuturor clienților noștri costă doar 149 euro pentru o perioadă de 2 ani.

 

Ce include acest pachet?

La achiziția oricărui aparat și licență pentru o perioadă de 2 ani, beneficiezi de o reducere de 17% din prețul de lista. Unde mai pui ca montajul îl oferim noi, GRATUIT!

Plătești doar 149 euro.

Cere ofertă acum!

 

Localizare prin GPS 1 leu pe zi / mașină

 

Cum poți beneficia de această ofertă?

E simplu! Răspunsul se află la un singur click distanță. Completează acum formularul de mai jos și ia-ți pachetul!

Aplică acum și garantăm că primești un răspuns din partea noastră în maximum 5 oreStai fără grijă! Serviciile noastre de montaj acoperă întreg teritoriul țării. Indiferent unde te afli, beneficiezi de montajul aparatelor gratuit, din partea unor echipe dedicate. Mai mult decât atât, pentru a te convinge de calitatea serviciilor încearcă gratuit soluțiile noastre GPS timp de 7 zile.

 

Nu mai sta pe gânduri, cere oferta acum!