fbpx Gestionarea activității flotei cu Fleet Care | SAS
gestionarea activitatii flotei

Gestionarea activității flotei cu Fleet Care

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient. Deciziile ulterioare privind investițiile, resursele sau dezvoltarea depind, în cea mai mare parte, de abilitatea managerilor de a gestiona bugetul într-un mod optim. Realizarea cu pixul pe hârtie sau ]ntr-un simplu excell necesită mult timp și energie, iar o mică greșeală poate schimba complet cifrele și poate conduce la o imagine eronată asupra cheltuielilor.

Soluțiile pentru managementul de flotă, precum Fleet Care, răspund nevoii managerilor de a păstra o evidență clară și amănunțită a fiecărui cost. Acest sistem analizează întreaga activitate a vehiculelor, facilitând deciziile ulterioare legate de buget. Conform Deloitte, printre beneficiile utilizării sistemelor software de management de flotă, se numără: reducerea costurilor și a consumului de combustibil, optimizarea rutelor, sporirea siguranței șoferilor, mentenanța predictivă și eficientizarea rapoartelor.

 

Cum poți gestiona eficient costurile cu Fleet Care?

 

Pentru a avea o imagine clară asupra cheltuielilor din bugetul flotei auto, este important ca fiecare element să apară în evidența managerilor. Fie că vorbim despre costurile cu vehiculele, cu asigurările, cu reviziile sau alte eventuale elemente care pot produce o cheltuială suplimentară, toate acestea trebuie gestionate și centralizate într-un sistem clar și unitar. SASFleet oferă posibilitatea de a înregistra fiecare cost în noul modul, Fleet Care.

 

Care sunt pașii de urmat?

 

  • Accesează Fleet Care din meniul aplicației  SASFleet Web;
  • Din secțiunea ”Nomenclator”:
    • accesează ”Centre de cost”, adaugă un nou centru de cost și salvează elementul înregistrat;
    • accesează ”Emitenți” și adaugă un emitent nou (pentru asigurări, autorizații, amenzi, accidente, revizii și reparații, taxe, combustibil sau alte documente) și salvează;
    • accesează ”Subcategorii” și adaugă o subcategorie nouă, pentru elementele enumerate la punctul anterior și salvează.

În acest mod, poți analiza în detaliu fiecare element care reprezintă o cheltuială cu flota auto, indiferent de natura sa. Atât costurile fixe, cât și cele variabile, sunt centralizate într-un singur loc si sunt stocate într-un mod eficient pentru a-ți oferi o imagine reală asupra cheltuielilor din buget.

Pentru a înțelege și mai bine modul de funcționare a modulului Fleet Care, urmărește materialul video suport:

 

 

Fleet Care - un asistent de nădejde al fiecărui manager de flotă

 

Fleet Care este cel mai nou modul marca SASFleet, care contribuie la eficiența și dezvoltarea flotei auto. Acest modul oferă managerilor de flotă posibilitatea de a-și păstra toate datele într-un singur loc, fără a pierde din evidență costurile sau alte elemente importante care contribuie la buna funcționare a flotei. Gestionarea costurilor reprezintă una dintre cele mai importante atribuții manageriale la nivel logistic, motiv pentru care Fleet Care conține o secțiune special destinată fiecărui element care reprezintă o cheltuială.

Dacă vrei să îți eficientizezi activitatea flotei auto și să optimizezi consumul de resurse, atunci soluțiile noastre sunt pentru tine! Managementul flotei auto este mult mai ușor când te poți baza pe o soluție digitală completă, care îți pune la îndemână toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru simplificarea activității! Vrei să experimentezi managementul de flotă la superlativ? Contactează-ne!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Părerea clienților vis-a-vis de produsele SAS Fleet este cea mai importantă pentru echipa noastră. Așa ne dăm seama cum putem îmbunătăți atât soluțiile pe care le oferim, cât și aplicația web, pentru ca managerii de flote să aibă parte de cea mai plăcută experiență în vizualizarea informațiilor.

Transporturile rutiere înregistrează creșteri impresionantede volum în fiecare vară, în ritm cu creșterile din termometru. În acest articol ne-am întors atenția către șoferii de cursă lungă, care țin afacerile în mișcare, în timp de mulți dintre noi ne relaxăm.

 

Ce indicatori de performanță trebuie să urmărim pentru a putea crește rezultatele financiare și pentru a îmbunătăți eficiența activității flotei auto?