Despre Sistemele Noastre de Monitorizare prin GPS

Compania S.A.S GRUP este cel mai mare producator si furnizor de sisteme GPS din Romania si are ca obiect de activitate proiectarea, fabricarea, dezvoltarea si implementarea sistemelor de supraveghere si monitorizare a vehiculelor si persoanelor prin GPS. Inca din anul 2007, SAS GRUP a devenit lider in Romania pe piata sistemelor GPS de alarma si monitorizare a flotelor auto, datorita numarului cel mai mare de clienti si de vehicule monitorizate prin satelit, pozitie pe care si-o mentine si in prezent. Compania noastra, compusa dintr-o echipa profesionista de peste 35 de oameni, carora li se alatura o retea formata din 100 de dealeri si montatori, a reusit sa realizeze in 2013 o cifra de afaceri de peste 2.190.000 Euro doar din vanzarea si implementarea de solutii GPS profesionale pentru localizare si management de flote auto. Pana in 2013, SAS GRUP SRL a vandut si implementat in Romania sisteme GPS profesionale la peste 1.800 de clienti ACTIVI (in 2013, peste 22.000 de vehicule aveau instalate de la noi echipamente GPS active).

Referinte despre noi si seriozitatea noastra puteti obtine fie de la clientii nostri (contactati pe oricine din  lista cu clientii nostri pentru a solicita referinte) fie de la partenerii nostri (vezi aici scrisoarea de recomandare de la Orange, principalul  nostru partener din Romania pentru solutii de localizare prin GPS care confirma numarul de abonamente active la finalul lui 2013).

Referinte legate de seriozitatea si stabilitatea financiara a companiei S.A.S GRUP de la Volksbank SA, este disponibila aici.

Sucursale

Obiectivul nostru intial a fost de a deveni lideri de piata in Romania; dupa indeplinirea acestuia, scopul este de a ne mentine aceasta pozitie pe plan local si de a deveni unul din primii 5 furnizori de sisteme de monitorizare prin GPS din UE. 

In anul 2009 s-a lansat in Germania compania SAS Group Gmbh si am inceput implementarea solutiilor noastre de monitorizare si supraveghere prin GPS in aceasta tara.  Din 2010 urmeaza deschiderea unor alte companii fiica si in alte tari din UE.

In Mai 2011 s-a lansat compania SAS GPS  Sp. z o.o. in Polonia, a doua tara din EU unde distribuim produsele si solutiile noastre de supraveghere prin GPS.

Cariere

Daca obiectivele tale se regasesc in profilul companiei noastre, te invitam sa ne trimiti CV-ul tau pe adresa office@alarma.ro, pentru a fi contactat in eventualitatea unor posturi disponibile care ti se potrivesc.

Contact

Date identificare S.A.S GRUP SRL:

Cod unic de identificare: RO 15105501 Registru Comertului: J40/13575/19.12.2002 Capital social: 100.000 lei

Adresa: Ghencea Business Center, Bd. Ghencea, nr.43 B, Etaj 5, Sector 6, Bucuresti

Web site: www.alarma.ro E-mail : office@alarma.ro

Tel: 40-21-411.01.12

Tel/Fax: 40-21-411.03.12

Verificarea datelor de mai sus se poate face prin accesarea site-ului Ministerului de finante si introducerea “Codului unic de identificare ”.

 Puteti verifica si de aici Rezultatele financiare ale S.A.S GRUP SRL (bilantul contabil)

Certificare SR EN ISO 9001 august 2018.

Certificare SR ISO 27001 pentru Sistem de Management al Securitatii Informatiei.

Certificare RAR pentru productia si montarea de sisteme GPS

Proiecte Fonduri Structurale