Vezi aici lista de preturi completa.

Download aplicatie de monitorizare prin GPS - de aici

Cu ajutorul SAS FLEET PRO (numele solutiei noastre de monitorizare prin GPS) randamentul de utilizare a parcului de vehicule creste cu 30% si NU din cauza utilizarii masinilor pentru drumuri in interes personal al soferilor !

In acelasi timp costurile logistice coboara cu cel putin 20%....

CUM?

Exemplu Raport SAS Fleet Pro - Kilometrii efectuati de sofer in afara orelor de program

Deasupra am evidentiat un raport din care se pot extrage sumele datorate de soferi pentru drumurile efectuate in afara orelor de program, pe baza kilometrilor efectuati in afara programului de lucru.

Exemplu Raport SAS Fleet Pro - diferentele intre alimentari cu combustibil si consumul normat

Deasupra am evidentiat un raport din care se pot extrage depasirile de consum normat de combustibil, datorate fie furtului fie condusului agresiv.

Exemplu de Raport SAS Fleet Pro - Depistare furturi combustibil pe baza recunoasterii scaderii nivelului din rezervor

Urmarire auto | Raport furt combustibil

 

Deasupra este prezentat un extras in format grafic dintr-un Raport analitic de furturi de combustibil de la un vehicul, prin care am detectat un posibil furt de combustibil. Recunoasterea furtului de combustibil si raportul/graficul se bazeaza datele obtinute din calculatorul de bord (can bus) legate de nivelul de combustibil din rezervorul auto. Graficul reprezinta o serie de mesaje consecutive venite de la dispozitivul GPS care contin informatia legata de nivelul rezervorului de combustibil.

Citirea datelor din calculatorul de bord al unui vehicul se poate face de catre echipamentul GPS prin intermediul unui dispozitiv de citire FMS, unuia universal de citire can-bus sau printr-o sonda universala de citire nivel rezervor combustibil - click aici pentru preturi accesorii optionale de citire combustibil

Unul din principalele motive pentru care in general este greu de depistat un furt pe baza datelor furnizate de can bus (FMS) este ca nivelul de combustibil in rezervor prezinta fluctuatii in functie de acceleratia la un moment dat, inclinarea laterala sau verticala, temperatura exterioara, etc. De aceea, am elaborat un algoritm complex care detecteaza media nivelului de combustibil si sesiseaza “caderea” brusca a nivelului de combustibil din rezervor.

Mai sus, soferul a furat intr-o singura luna peste 250 de litri de combustibil in 4 transe, stabilind un record personal  de cca. 88 litri de combustibil furati intr-o singura transa !

NOU: incepand cu luna februarie 2012 punem la dispozitia transportatorilor un senzor de nivel rezervor combustibil prin ultrasunete cu o precizie de 98% destinat in mod special pentru masurarea nivelului de combustibil si depistarea furturilor la camioane, utilaje si tractoare.

Sonda de citire nivel rezervor de combustibil prin ultrasunete este universala si se poate instala pe orice rezervor paralelipipedic, pe orice tip de vehicul inclusiv utilaje, generatoare si/sau camioane vechi fara calculator de bord. Daca vehiculul la care doriti sa monitorizati consumul de combustibil nu are interfata pentru descarcare date din calculator de bord, sonda noastra este unica solutie sigura pentru monitorizarea consumului de combustibil si depistarea furturilor de combustibil.

Avantajul acestei sonde fata de orice alt produs de tip sonda nivel rezervor de pe piata, este ca NU se gaureste rezervorul si nu presupune nici un risc de explozie sau scurgere de combustibil datorat montajului !

Imediat dupa implementarea sistemului GPS de monitorizare flota auto de la noi, dintr-un singur click de mouse aveti acces la acest Raport...

Credeti ca aceste furturi se intampla doar la altii?

Solutia de fleet management, control si monitorizare flota auto prin GPS se compune din hardware-ul (dispozitivul GPS) care se achizitioneaza la implementarea sistemului GPS si software-ul de monitorizare si localizare GPS a vehiculelor, care se utilizeaza pe baza de licenta si care presupune costuri lunare sub forma unui abonament. Scopul implementarii sistemului GPS este foarte clar pentru noi: sa scadeti costurile de logistica si sa controlati activitatea flotei auto - sistemul GPS profesional oferit de SAS Grup a fost proiectat sa raspunda cat mai bine la aceste 2 cerinte, cu un minim de timp de analiza peste date.

Echipamentul GPS este certificat CE si corespunde normelor "automotive" din CE (este proiectat sa reziste si sa functioneze fara probleme dupa ce este instalat in bordul auto in conditii de umiditate, praf si temperaturi extreme). Software-ul din dispozitivul GPS este dezvoltat, testat si imbunatatit de specialistii nostrii  de peste 7 ani, oferind cea mai buna precizie de localizare si de calcul de distante parcurse reale de pe piata sistemelor GPS auto din acest moment. Testele legate de calculul de kilometri parcursi de un vehicul (calcule efectuate de catre sistemul GPS) ne-au condus la abateri de maxim 1% fata de kilometri reali din bordul auto, calibrarea aparatelor GPS fiind efectuata pe baza de masuratori precise avand ca referinta bornele kilometrice de la autostrazi si drumuri nationale.

Alti senzori suplimentari cu diferite functionalitati pot fi instalati la comanda (senzori pentru recunoasterea unor evenimente de genul: inchiderea/deschiderea usilor compartimentului de marfa, apasarea unui buton de Panica, etc.).

Descrierea tehnica detaliata a produselor noastre si tipurile de licente software sunt disponibile aici .

Dupa implementarea solutiei GPS de la SAS GRUP, veti putea imediat sa:

- Controlati activitatea vehiculelor din flota auto/soferilor (prin rapoarte generate automat: Foi de parcurs, Rapoarte de stationare, etc)

- Scadeti costurile de logistica datorate consumului agresiv sau furturilor de combustibil (Raport privind consumul de combustibil si abaterile fata de alimentari)

- Scadeti costurile de logistica aferente kilometrilor efectuati in interesul personal al soferilor (Raport de kilometri efectuati in interes personal de soferi)

- Veti avea un sistem eficient de Avertizari expirari Casco, ITP, RCA, revizii, etc

- Beneficiati de Integrare Gratuita cu alte solutii de routare, de fleet management/ERP, printr-un API prietenos si gratuit