Produse si sisteme de supraveghere prin GPS

Sistemele de supraveghere prin GPS au ca si functie principala localizarea, urmarirea si supravegherea unuia sau mai multor vehicule, persoane sau alte active in timp real sau in trecut si afisarea acestora pe o harta digitala interactiva. S.A.S Grup va ofera o gama de 3 produse GPS de control, urmarire si supraveghere prin satelit destinate atat companiilor, cat si persoanelor fizice:

Pentru companii recomandam solutia profesionala de monitorizare prin GPS, astfel:

Sistem profesional  pentru management-ul flotelor auto prin GPS

Pe langa clasica functie de localizare prin GPS a flotelor auto va punem la dispozitie un instrument eficient pentru controlul si optimizarea parcursurilor flotei auto prin care se pot obtine reduceri de minim 20% a costurilor de logistica si transport, dar si cresterea cu 30% a livrarilor efectuate, cu acelasi parc auto. Rapoartele si functionalitatile oferite de software-ul de monitorizare profesional permit eliminarea stationarilor inutile, depistarea abaterilor de la rutele prestabilite, evidentierea distantelor parcurse de soferi in interes personal, descoperirea furturilor de combustibil si/sau condusul agresiv al vehiculelor, a vitezelor excesive inregistrate de masini, a pragurilor de turatie si implicit stilul de conducere, etc.

Sistemul GPS profesional furnizat de compania noastra ofera si posibilitatea integrarii rapide cu alte aplicatii software printr-un API, disponibil pentru orice client care a achizitionat licenta STANDARD si modulul software optional de Rapoartare Dinamica (bazat pe tehnologie tip Business Intelligence); se poate realiza cu usurinta integrarea datelor furnizate de sistemul GPS cu diverse programe de routare sau alte programe cu grad ridicat de complexitate: aplicatii de management al flotelor auto, ERP-uri, etc.

Pentru persoane fizice si companii care vor in principal doar functia de localizare si urmarire prin GPS recomandam doua solutii, amandoua cu software GRATUIT, astfel:

Locatorul auto prin GPS (SAS Locator)

Locatorul auto prin GPS cu numele SASLocator este destinat pentru supravehgerea si urmarirea vehiculelor personale. Echipamentul GPS se monteaza/integreaza in bordul masinilor (optional poate recunoaste pornirea alarmei auto, apasarea unui buton de panica sau se poate monta chiar si un senzor de recunoastere a accidentelor) si permite BLOCAREA pornirii motorului de la distanta, de exemplu in caz de furt.

Pentru masini din clasa LUX oferim produsul de supraveghere prin GPS integrat cu calculatorul de bord al masinilor "VIP Locator".

In caz de accident sau pornire alarma, puteti configura echipamentul GPS sa va trimita alerte prin SMS sau e-mail. Daca nu aveti la indemana un calculator pe care sa aveti descarcat softul de localizare prin GPS "SASLocator ", puteti sa folositi interfata web disponibila din aceasta pagina, dupa apasarea butonului "Login ". Primirea de alerte SMS/e-mail mai poate fi configurata si pentru semnalizarea intrarii/iesirii dintr-o zona de interes sau depasirea unui prag maxim de viteza. Astfel, puteti sa primiti alerta daca sotia/sotul se intoarce pe neasteptate acasa sau fiica/fiul dvs. de 18 ani goneste cu noua masina pe care tocmai i-ati cumparat-o cu 150 km/h....

Localizatorul Universal Personal prin GPS - SAS Tracker

Localizatorul Universal Personal prin GPS (personal GPS tracker) are dimensiuni reduse si autonomie de aproximativ 24 de ore. Poate fi pus cu usurinta intr-un ghiozdan, rucsac sau geanta, intr-o motocicleta sau intr-o masina, poate fi atasat de zgarda unui animal de companie, etc. In felul acesta , puteti localiza oricand unde este fiica dvs., o ruda in varsta care s-a ratacit si nu stiti unde sa o gasiti, cainele disparut in parc, etc.

In special pentru persoanele in varsta sau copii, aparatul GPS este prevazut cu un buton de SOS, care poate fi configurat sa va trimita Alerte prin SMS/e-mail in caz de apasare, alerte din care aflati nu numai ca purtatorul tracker-ului GPS are probleme, dar si unde este localizat (pe harta). Alte doua butoane din localizatorul GPS permit apelarea automata a unor numare preconfigurate de telefon - o caracteristica utila mai ales pentru copiii mici sau persoanele suferinde ,inclusiv de boala Alzheimer sau alte probleme care fac dificila formarea unui numar de telefon din tastatura.